מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדולומהמוטרדת31/03/2008
בן זוגי אובחן אצל רופאת עור כסובל מוירוס ה-hpv, המתבטא ביבלות במפשעות. היא צרבה לו את היבלות ונתנה לו תרופה מייבשת,אותי היא הפנתה לגניקולוג לבצע בדיקת פאפ מיוחדת (אמרתי לה שעשיתי בדיקת פאפ לפני 3 חודשים, אך היא אמרה שיש בדיקה ספציפית למצב). כמו כן, הורתה לנו שלא לקיים יחסי מין. הבנתי שלאחר שהיבלות יחלפו, הוירוס עדיין נשאר. מתי נוכל לחזור לקיים יחסי מין שוב, האם זה עלול להפריע להיכנס להריון בשלב יותר מאוחר, והאם אמבטיות משותפות עם בתנו התינוקות מסכנות אותה בהדבקה? (ההדבקה היא דרך מגע מיני בלבד, או גם במים?). אני מאוד מוטרדת, אודה לך על תשובה מהירה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/20081] הבנתי שלאחר שהיבלות יחלפו, הוירוס עדיין נשאר.
אם אצל בן זוגך מצאו קונדילומה מומלץ לך להבדק באמצעות קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת והפה לשלול מציאות נגעים בגופך. ואם, כך אני מקווה, לא ימצאו נגעים אני ממליץ בדיקת PCR לשלול נוכחות נגיפים בבמקומות הנ"ל. אם לא ימצאו נגיפים סימן שאינך נושאת אותם ואינת מדבק. אני ממליץ כמובן בדיקת PCR גם לבן זוגך בגמר הטיפול, שוב על מנת לוודא שהנגיפים כבר אינם. אם התשובה אצלו גם תהיה שלילית הרי הוא הצליח להיפטר מהם והוא אינו מדבק. המלצתי שעד שתגענה תשובות ה PCR שתמנעו מיחסי מין על מנת שהזיהום לא יעבור ביניכם כמו פינג פונג.
אגב תשובת PCR מגיעה אחרי 7 ימים והיא בודקת את כל הנגיפים שזוהו עד כה בעולם. הקונדילומה אינה מפריעה להרות אך מוטב להיפטר ממנה לפני ההריון שכן היא מחמירה בהריון ועלולה להדביק את התינוק.
אשמח לעזור.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ו....
מוטרדת03/04/2008תודה על תשובותייך. ומה לגבי אופן ההדבקה? האם ניתן להידבק רק במגע מיני או שמא הוירוס מועבר גם במים. החשש שלי הוא לגבי ביתנו התינוקת - עשינו ג'קוזי/אמבטייה ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיף במים
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2008נגיפי ה HPV לא עוברים במים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)