תוצאות בדיקות שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות שתן
    עידן
    21/11/2013

לאחר תור אצל אורולוג הוא שלח אותי ל2 בדיקות שתן,קיימתי את בדיקת השתן לפני שבוע ויום ועדיין לא הגיעו תוצאות זה הגיוני ?
    אלו הן הבדיקות :
    mycoplasma/ureapl.p
    STD(SEX TRA.DIS)PCR
    שאלה נוספת - בדיקות אלה כוללות מחלות מין כדוגמת זיבה, כלמידיה מיקופלוסמה ועוד נכון ?
    נשלחתי לבדיקות בעקבות קיום יחסי מין עם זונה אך עם קונדום לאחר 4 ימים היה לי קרי לילה וישר אחריו החלו לי צריבות בתחילת השתן למספר ימים ... הצריבות כעת פסקו למעט מצבים בהם אני מתאפק בשתן ולאחר התאפקות יש צריבה של כשנייה אחת בערך ..
    גם באוננות רגילה איני חש צריבה אך כשיש לי קרי לילה או כשאני מאונן במקלחת אני מרגיש צריבה קלה בשפיכה ובתחילת השתן שלאחריו במידה ויש לי שתן כמה דקות לאחר האוננות ..
    המצב דיי מייאש ומפחיד אותי מאוד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות שתן

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות שתן - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    23/11/2013

תשובות ל- PCR STD מקבלים אחרי שבועיים. היא כוללת גם זיבה וקלמידיה.

כיוון שהיא לוקחת הרבה זמן, ההחלטה על טיפול אנטיביוטי היא לפי התסמינים מהם אתה סובל + בדיקת שתן כללית רגילה (ללויקוציטים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עידן
    24/11/2013

במידה והבדיקה תצא שלילית , מה עלי לעשות ? אני אצטרך לפנות לרופא משפחה לקחת את האנטיביוטיקה במידה וקיימת אצלי צריבה רק בקרי לילה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

עידן
    24/11/2013

יש לציין שעברתי בדיקת שתן רגילה (ללא קשר ל PCR) והיא יצאה שלילית ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה בבקשה לתשובה .

עידן
    24/11/2013

.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה בבקשה לתשובה . - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    24/11/2013

תקבל את תשובת ה PCR STD ואז אוכל לתת תשובה מושכלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועדכון , מחכה לתשובה

עידן
    25/11/2013

הגיעו התוצאות אלו המחלות שרשום לי והכל יצא שלילי :
    CHLAMYDIA TRACH-PCR
    NEISSERIA GONOR-PCR
    M.HOMINIS-PCR
    U.UREAL/PARVUM-PCR
    M.GENITALIUM-PCR
    TRICHOMONAS VAG-PCR

1. אשמח לשמוע על השמות של המחלות ? חוץ מכלמידיה שעליה שמעתי .
    2. כמו כן החלק הכי חשוב , הסיפור שלי החל לפני חודשיים החלה צריבה לאחר קיום יחסי מין עם קונדום שנמשכה כשבועיים שהולכת ובאה , ומאז עד היום הצריבה עברה לי רק לקרי לילה , ולמקרים שאני ממש מתאפק כמו בשתן הראשון של הבוקר שלפעמים יש צריבה קלה של שנייה-שתיים (שאלתי חבר הוא אומר שגם לו יש צריבה כזאת כשהוא מתאפק)
    עכשיו עידכון שמייאש אותי מאוד וביאס אותי עכשיו לגמרי למרות התוצאות שיצאו שליליות ...
    שלשום החלה לי תכיפות למתן שתן , אתמול והיום בנוסף לצורך במתן שתן הרבה פעמים ביום החלה לי תחושה כזאת קצת לא נעימה מתחת לבטן (כנראה איפה שממוקמת שלפוחית השתן) תחושה כזאת מוזרה כאילו אני לא מתרוקן לגמרי למרות שאני מוציא שתן בכל פעם ולא דווקא טיפות בודדות, אלא כמות מכובדת, יש לציין שאני אחד ששותה באופן יחסי כ 1-1.5 ליטר מים ביום ועוד כוס קולה או שניים , משתגע כבר לא יודע מה לעשות יש לי תחושה לא נעימה באזור מתחת לבטן וחוסר התרוקנות מוזרה , וגם כשאני משתין לוקח לי איזה 15-20 שניות עד שיוצא השתן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו