מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רגוע כללעידן02/12/2013
כהמשך לסיפור שלי למטה (קיום יחסי מין עם קונדום עם נערת ליוי ,לפני כחודשיים, היו צריבות קטנות בשתן מדי פעם לכשבועיים-3 ולאחר מכן צריבה שהייתה רק בקרי לילה ובאוננות במקלחת (נראה לי שעכשיו כבר בסדר) . עברתי בדיקת STD PCR ובדיקת שתן כללית+תרבית ויצא תקין , והיה לי לפני שבוע לכ 3-4 ימים הרבה שתן וכאבים קטנים בשלפוחית שאולי נבעו מלחץ פסיכולוגי )
הייתי אצל רופאת משפחה שבדקה את הבטן ואזור השלפוחית מתחת לבטן ע"י נגיעות ואמרה שלפי דעתי אין כלום , כמו כן אחרי לחץ שלי היא נתנה לי בסוף בדיקת איידס שרציתי לעשות , אך לא נתנה לי לעגבת אמרה שלא צריך..אך לא יודע אם להיות רגוע .
1. כבר 3 שבועות בערך יש לי פריחה(אני חושב שזאת פריחה) קצת מעל החיבור בין היד לכף היד , יש לי כזה סוג של אדמומיות כמו פריחה קטנה שגירדה קצת ועכשיו פחות ...אולי באורך של כ 5 סנטימטר לא אדמומיות כזאת בולטת,עכשיו נהיה לזה גם יובש כזה שמעלים יותר את האדמומיות שהייתה,זה נראה כמו עגבת ? הרופאת משפחה לא נתנה לי הפנייה לבדיקה כי אמרה שלא צריך ,אך אני לא כזה רגוע מה אתם אומרים? ואם אני מתקשר לאחות בקופת חולים ומבקש שתוסיף לי את הבדיקה לעגבת (קבלתי הפנייה לאיידס מכיוון שרציתי לוודא את זה) היא תוסיף לי ? או שחייב אישור מהרופאת משפחה שלא הביאה לי ולא נעים לי שוב ללכת אליה ולשגע אותה היא גם מכירה טוב את המשפחה .
2. כמו כן, במשך קיום יחסי המין לא זכורות לי בעיות עם הקונדום עם נערת הליווי , הוא יכול להקרע אם היה בסופו של דבר קשור עם קצת זרע בפנים ? (יש לציין שאוננתי באותו יום וביום שלפני אולי בגלל זה יצא קצת זרע בקונדם וגם הייתי בתנוחת שכיבה) ומצד שני גם זוכר אם הוא היה רופף או משהו כזה ..
3. היום כחצי שעה לאחר שקמתי הרגשתי שהתחתון נדבק לאיבר המין שלי ,הפרדתי ביניהם ולאחר כ 4 שעות זה קרה שוב , מה זה יכול להיות ? יש לחשוש ?
4. לגבי בדיקת דם לאיידס, צריך להערך לזה באופן מסויים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות ??
עידן03/12/2013...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)