יחסי מין פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין פעם ראשונה
    לילך
    03/12/2013

אני בת 19 וחבר שלי בן 21 שנינו רוצים לקיים יחסי מין. בשבילי זאת פעם ראשונה והוא כבר שכב לטענתו עם שתי בחורות לפני אבל תמיד עם קונדום.
    האם יש סכנה להדבק במחלות מין במצב כזה?
    באיזה אמצעי מניעה כדאי לנו להשתמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין פעם ראשונה

הוספת תגובה

• יחסי מין פעם ראשונה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/12/2013

שלום לילך,
    הסיכון להדבקה במחלת מין יורד משמעותית כאשר יש שימוש קבוע בקונדום. בתור התחלה הייתי ממליצה גם לך להשתמש בקונדום, גם אם את משתמשת בגלולות.
    ד״ר בינה כהן סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי טוב שתעשו...

אסנת
    05/12/2013

יחד סוג של "סידורים" כדי שתוכלו להתחיל לקיים יחסי מין בלי דאגות וכך גם תהנו יותר, זה בהנחה שבאמת מדובר בקשר רציני ובבן זוג קבוע (כמובן עד כמה שניתן לדעת נכון לעכשיו.).
    לכו יחד לרופא שירשום לשניכם בדיקות לגילוי מחלות מין. אם הכל יוצא תקין השלב הבא הוא ללכת לרופא נשים שיסביר לך על גלולות ויתאים לך את הסוג. את תופתעי לראות שחוץ ממניעת הריון יש להן עוד השפעות מעולות כמו הפחתת שיעור והפחתת כאבי מחזור (הפליים שהתחלתי לקחת פשוט הצילו את כל מי שסביבי בארבעת הימים של המחזור..). עד שתסיימו להסדיר את הכל כמובן לא לוותר על קונדום!
    אני חושבת שהתהליך הזה מאוד מקרב בין הבני זוג.. תתחילו כבר מעכשיו לנהוג בפתיחות ודברו על הכל- מה נעים ומה לא, מה פחות או יותר, זה המפתח. לא להשאיר שום דבר בבטן.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לילך
    08/12/2013

על התגובה המפורטת.
    גם של הרופאה וגם של המגיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו