הפרשה צהובה מהפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה צהובה מהפין
    אנונימי
    16/12/2013

לפני כשבועיים ביצעו בי מין אוראלי .
    לפני 5 ימים החלה צריבה במתן שתן עם נוזל שקוף שהופרש לסירוגין במהלך היום.
    לפני 3 ימים הייתי אצל רופאת המשפחה היא רשמה לי דוקסלין 100- בשלב הזה היו לי קצת כאבים באשכים והפרשה יותר צהובה.
    בנוסף ביצעתי בדיקת תרבית - ולא ברור לי האם היא אמינה או לא.

היום אחרי 72 שעות בהם אני נוטל אטיביוטיקה (דוקסלין), יש לי יותר כאבים באשכים והפין שלי התנפח באיזור צינור השופכה.

מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה צהובה מהפין

הוספת תגובה

• הפרשה צהובה מהפין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    18/12/2013

הפרשה צהובה מרמזת על גונוריאה (זיבה) ולכן הטיפול בדוקסילין אינו מתאים. יש לקבל טיפול בזריקת צפטריאקסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באמצעות זריקה

אנונימי
    29/12/2013

שלום רב,

האורולוג נתן לי זריקה והורה לי להמשיך לקחת את כדורי הדקסולין , בנוסף ניתנה לי אנטיביוטיקה כדי להפחית את הנפיחות שהייתה לי במפשעה בצד הימני.

היום אין לי יותר הפרשות וגם אין כמעט צריבה במתן השתן, וגם אין יותר נפיחות במפשעה, אבל יש לי כאבים בפין בעת זיקפה- המדובר בכאב שמרוכז בווריד שבפין וחלקו בשורש הפין, בנוסף יש לי מין גבשושית תת עורית קשה בתחתית הפין שלא הייתה קיימת לפני כן.

אודה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו