טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, קיבלתי לפני חודשיים טיפול באורופלסמה לאחר הפרשות ( דוקסילן ל 7 ימים ונרות דלצין)לאחר מכן בבדיקה התשובה יצאה שלילית, אך בזמן האחרון הרגשתי שוב פעם את התסמינים והרופאה נתנה לי טיפול דומה ( רוליד ל10 ימים ונרות) . בגלל שהחיידק חזר רציתי לשאול האם כדאי שבן הזוג שלי גם כן יטופל באנטיביוטיקה ? ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע מהחידק לחזור ?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיכל שלום, אוראפלזמה היא לרוב חיידק שלא גורם לסימפטומים אצל האישה, ואינו נחשב כמחלת מין. לגבי גברים ההנחיות לטיפול אינן חד משמעיות. אני מציעה שבמידה ויש לבן זוגך סימפטומים שיבצע בדיקת שתן למחלות מין. אין דרך למנוע הישנות של החיידק אצלך. כאמור - לרוב אינו דורש טיפול. בברכה, ד"ר בינה כהן-סחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד