מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    עדי
    28/12/2013

שלום,רציתי לשאול האם יש סכנה להידבק במחלת מין/איידס במידה והבחור שם את הקונדום הפוך לכמה שניות ואז הוציא אותו והפך אותו? בנוסף האם לחיכוך של איבר המין בנרתיק חיצונית בתחילת הסקס יש אפשרות להדבקה? לא הייתה חדירה בכלל רק חיכוך של איבר המין בנרתיק מסביב לפתח ובשפתיים.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/12/2013

שלום רב,
    אם לא היתה שפיכת זרע אין סיכון להדבקה באיידס אם בן הזוג הפך את הקונדום, או שהיה חיכוך עור בעור. מחלות כמו הרפס וקונדילומות כן יכולות לעבור במגע עור בעור אם יש נגעים.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

עדי
    29/12/2013

יש לי שאלה גם לגבי מין אוראלי,אני יוצאת עם מישהו חודש וחצי והוא עשה בדיקות לפני 7 שבועות שרק התחלנו לצאת, כמובן שאני צריכה להסתכל על תוצאות הבדיקות באופן יותר מקיף אבל ראיתי שאיידס יצא שלילי וכלימדיה, האם אני יכולה להרגיש חופשיה למצוץ לו בלי קונדום (כמובן בלי שפיכה בתוך הפה)? קצת מודאגת בכל זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/12/2013

חשוב לוודא גם שבדיקה לגונוראה יצאה שלילית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו