מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    עידן
    30/12/2013

1.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה נרגעה לאחר יומיים מאז שהתחילה, אך נמשכה כחודש וחצי לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ולעיתים באוננות במקלחת למשל .
    כיום איני חש צריבה (אולי רק בימים שאני בקושי שותה מים) .
    הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג(בפעם הראשונה הוא בדק אותי אמר שנראה לו שהכל בסדר ושלח אותי ל STD PCR) היום בפעם השנייה לא הייתי רגוע ו בקשתי ממנו גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
    לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ? הוא טען שחייב להיות תסמין כלשהו אך קראתי במקומות באינטרנט שלא חייב להיות תסמין

2. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?

3.לעיתים רחוקות קורה שנדבק לי איבר המין פעם ביום לתחתון ,זה תסמין למחלת מין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• אני לא מבין למה אתם אף פעם לא עונים

עידן
    30/12/2013

אני באמת לא מצליח להבין למה אתם רק לי לא עונים ? כבר פעם 3-4 שאני מנסה שתענו ואתם לא עונים לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה..

עידן
    02/01/2014

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו