מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מיןעידן30/12/2013
1.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה נרגעה לאחר יומיים מאז שהתחילה, אך נמשכה כחודש וחצי לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ולעיתים באוננות במקלחת למשל .
כיום איני חש צריבה (אולי רק בימים שאני בקושי שותה מים) .
הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג(בפעם הראשונה הוא בדק אותי אמר שנראה לו שהכל בסדר ושלח אותי ל STD PCR) היום בפעם השנייה לא הייתי רגוע ו בקשתי ממנו גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ? הוא טען שחייב להיות תסמין כלשהו אך קראתי במקומות באינטרנט שלא חייב להיות תסמין
2. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?
3.לעיתים רחוקות קורה שנדבק לי איבר המין פעם ביום לתחתון ,זה תסמין למחלת מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבין למה אתם אף פעם לא עונים
עידן30/12/2013אני באמת לא מצליח להבין למה אתם רק לי לא עונים ? כבר פעם 3-4 שאני מנסה שתענו ואתם לא עונים לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה..
עידן02/01/2014..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)