עזרה לאחר פגישה עם אורולוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לאחר פגישה עם אורולוג
    עידן
    02/01/2014

1.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה נרגעה לאחר יומיים מאז שהתחילה, אך נמשכה כחודש וחצי לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ולעיתים באוננות במקלחת למשל .
    כיום איני חש צריבה (אולי רק בימים שאני בקושי שותה מים) .
    הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג(בפעם הראשונה הוא בדק אותי אמר שנראה לו שהכל בסדר ושלח אותי ל STD PCR שיצאה תקינה) היום בפגישה השנייה לא הייתי רגוע ולכן בקשתי ממנו גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
    לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו ??
    (עברו 3 חודשים) הוא טען שחייב להיות תסמין כלשהו אך קראתי במקומות באינטרנט שלא חייב להיות תסמין.
    היתי לי פריחה/גירוי/יובש מגרד עם אדמומיות ויובש באזור היד (לא כף יד) הראתי לו את השאריות שנשארו ואמר שזה לא קשור .

2. ומה דעתכם הסופי לאחר הפגישה עם האורולוג לגבי המקרה שלי ? אני צריך להרגע ולהיות בטוח שלא נדבקתי בכלום ? הפחד לא עוזב אותי
    לא יודע אם זה קשור יש לציין שמדי פעם לעיתים של פעם/פעמיים בשבוע קורה מצב שנתפס לי איבר המין בקטנה בתחתון .

3. עברתי היום בדיקה לאיידס ,יש לציין שלא שתיתי כלום היום בבוקר ושאני נוטל את האבקה נורמלקס מספר חודשים אך האחות אמרה לי שאין בעיה בכך.... אני צריך לעבור עוד בדיקות ? האורולוג פשוט לא נותן לי בדיקות נוספות למרות שביקשתי ממנו הוא אומר שמבחינה אורולוגית אין לו טעם להביא לי בדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקרה דומה

אלי
    06/01/2014

שלום
    לי יש מקרה דומה מאוד, אפילו זהה
    בדיקות PCR STD יצאו שליליות, תרבית שתן שלילית, קבעתי תור לאורולוג.
    איתי - תכתוב בבקשה איך מתקדם הטיפול אצלך.
    לרופאים - נשמח להתייחסות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, עדיין מחכה לתשובה מרופא כאן..

עידן
    07/01/2014

המצב מלחיץ מאוד, האורולוג בפעם השנייה(יש לציין שמדובר ברופא אחר) אפילו לא בדק אותי ואמר לי שמבחינה אורולוגית אין לו מה לעשות איתי ..
    הבעיה שקראתי שיש מחלות מין שלא חייבות להיות לה תסמינים(בלי קשר לזה שהיה לי צריבה בשתן שבאה מדי פעם לתקופה של כמה ימים ועוד צריבה לעיתים רחוקות במקרים של שתן ראשון,התאפקות,אוננות שהמשיכה כחודש וחצי) .
    בקשתי ממנו לפחות שיתן לי לפחות בדיקה לעגבת שזאת נחשבת מחלה קשה אם לא מטפלים בה והוא לא נתן לי ...לא יודע מה לעשות כבר מיואש וחי בפחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, עדיין מחכה לתשובה מרופא כאן.. - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    11/01/2014

שלום, יתכן שהאורולוג שלך אינו מתמצא במחלות מין, זה קורה.

50% ממקרי העגבת הם עגבת סמויה - ללא תופעות עוריות כלל ולכן יש לבצע בדיקת נוגדנים לעגבת באופן שגרתי פעם בחצי שנה אם יש לך יחסי מין עם פרטנריות מזדמנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

עידן
    12/01/2014

אין לי פרטנריות מזדמנות...ספציפית הלכתי לנערת ליווי שממנה אני חושש.
    בכל מקרה עברתי STD PCR שיצא תקין ובדיקת שתן כללית+תרבית והאורולוג והרופאת משפחה לא הסכימו לתת לי את בדיקת העגבת למרות שהתעקשתי, הרופאה אמרה לי שאני בחרדה על כלום והאורולוג אומר שמבחינה אורולוגית אין לו מה לשלוח אותי במיוחד שהייתי עם קונדום, הוא טוען גם שאין טעם לשלוח לבדיקות דם על סתם מחשש שיקרה זיהום .

אני אובד עצות מה אתה ממליץ לי לעשות ?

הייתי עם קונדום ולא זכורות לי בעיות שהוא נקרע , זה מצריך בדיקות נוספות למשל עגבת?

ייתכן שהצריבה שהייתה לי לתקופה של יומיים-שלושה ולאחריה תקופה של חודש לפעמים לעיתים רחוקות כמו שתן ראשון,התאפקות,אוננות נבע מהקונדום ומהחומר שנערת הליווי מרחה על הקונדום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו