מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהשלומית04/01/2014
האם בתי יכולה להידבק בקונדילומה לאחר שחוסנה? בעלה נושא את הנגיף קיבל טיפול בעבר והמחלה התפרצה שוב. האם זה ניתן לריפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה קבלי עיצה
אסף05/01/2014אם המחלה התפרצה שוב ממליץ לך דחוף וללא דיחוי לחסל את הבעיה בטיפול מדהים.
לי היה סיפורקשה עם קונדילומה רבת יבלות שהוסרו בלייזר ( הסתבר שלייזר לא מחסל וירוס אלא רק את היבלת החיצונית ורק זרקתי כסף לשוא )
מה חיסל לי את הבעיה היה בסופו של דבר טיפול צמחי נגד וירוסים
ומשחה מדהימה שנקראת קונדרמה.
תחפשי בגוגל - קרם קונדרמה לקונדילומה
את תגיעי לאתר של המטפל למחלות עור.
אין עוד בעולם פתרון ברמה הזו לקונדילומה.
בהצלחה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה קבלי עיצה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/01/2014אסף ביקשנו בעבר להפסיק פרסום בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבדה אני לא מפרסם כלום
אסף08/01/2014אני לא מפרסם משהו שמפרנס אותי
אני עובד בכלל בהיי טק ולא ברפואה.
אבל במחלה הזו קונדילומה שמשביתה את החיים ואת שמחת החיים
וגם גורמת לגירושין וניתוקי קשרים - ואת יודעת את זה דוקטור
אני מחוייב מצפונית רק לתרום מידע.
מזה זה אינטרנט ?
זה מידע..זה שיתוף.
תאמיני לי שאני לא מפרסם כלום מטעמי.
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/01/2014שלום רב,
אם ביתך קיבלה חיסון שמכיל את הזנים שלה וירוס שגורמים לקונדילומה,(גרדסיל), ולא נדבקה לפני קבלת החיסון - הסיכון להדבקה אפסי.
קונדילומה היא מחלה נדבקת ומציקה אולם אינה מסוכנת.
בברכה
דר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)