אוריאופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוריאופלסמה
    ללא שם
    11/01/2014

שלום ד"ר
    אני ובן זוגי כבר שנה יחד
    במשך השנה שלנו שלחו אותו מהצבא להיבדק וזה כלל בדיקות למחלות מין
    והכל היה תקין ! ו( הוא הקשר המיני הראשון שלי לכן לא ניבדקתי ) לפני חודשיים בערך כששכבנו ( לא בפעם הראשונה )הרגשתי צריבה נוראית באיבר המין ביקשתי ממנו שיפסיק ואז הסתכלנו על האיבר המין שלו היה נקודות אדומות ותחושה לא נעימה
    הוא פנה לרופא והוא עשה בדיקת שתן ואמרו לו שזה אוריאופלסמה למרות שבבדיקות אחרות לא היה שומדבר .
    הרופא שלו אמר לו שאין לו מה לדאוג כי זה יעבור לבד וגם זה ללא תסמינים ואפשר לקיים יחסי מין . פניתי לגיניקולוגית שלי והיא אמרה לי שזאת פטרייה והביאה לי נרות .
    עשיתי תרבית והרופאה אמרה לי שאם יש משהו אצלי זה יצא בתרבית היא לא הביאה לי תרבית ספציפית לאוריאופלסמה , הבדיקה של התרבית יצאה בסדר גמור.
    וחשוב לציין שתקופה של חודש וחצי בערך קיימנו יחסי מין עם קונדום כי קצת פחדתי בגלל האוראופלסמה אבל בגלל שהרופא אמר שאפשר החלטנו שנקיים בלי ! עכשיו אני בדאגות
    שאולי בכל זאת יש לי משהו ואני מפחדת שזה יגרום לסיבוכים
    למרות שקראתי איפושהו שזה לא נורא
    אשמח לשמוע מה עליי לעשות ואם עליי לדאוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוריאופלסמה

הוספת תגובה

• אוריאופלסמה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    12/01/2014

שלום רב,
    אין סיבה לדאגה, אוראפלזמה הוא חיידק נפוץ שאינו גורם למחלת מין (ולמעשה כנראה שאינו גורם לתסמינים כלל אצל נשים).
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו