ארואפלסמה ודלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארואפלסמה ודלקת בשתן
    ליאן
    20/01/2014

שלום רב, כבר מזה כ4 חודשים אני סובלת מצריבה נוראית בנרתיק הלכתי לרופאה שנתנה לי טיפולים לפטריה שלא עזרו והתחושה החמירה לאחר מכן פניתי לרופא אחר שקבע שיש לי דלקת חיידקית ונתן לי טיפול בדלצין למרות שידעתי שאין לי מפני שלא היו הפרשות. הצריבות האיומות המשיכו וחזרתי לרופאה שלי לאחר איזה 5 פעמים החליטה לעשות לי בדיקות. קנדידה יצא שלילי אבל בתרבית שתן התגלה שיש לי גם דלקת בשתן וגם ארואופלסמה שהבנתי שזה מה שמועבר במגע מיני. בנתיים אני מחכה לעוד תוצאות של בדיקות מחלות מין שכבר חודש עבר והם לא הגיעו. קיבלתי טיפול בזינת 5 ימים ורוקסו 7 ימים חשתי הקלה בצריבות חוץ מזה שזה עשה לי תכיפות במתן שתן והרגשה שהשלפוחית לא מתרוקנת לאחר יומיים מסיום הטיפול הסימפטומים חזרו חזרתי לרופאה רשמה לי שוב זינת ל5 ימים וודוקסילין זה כבר יום השני ואני לא מרגישה הטבה משמעותית. מצטערת על החפירה אבל אני כבר אובדת עצות זה פוגע לי באורך חיים ואני לא מסוגלת תלפקד מה גם ששמעתי שהארופלסמה יכולה לגרום לבעיות בפוריות. מה היא המלצתך לעשות? יש לציין שיש לי בן זוג קבוע שנה וחצי שרק איתו אני מקיימת יחסים. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארואפלסמה ודלקת בשתן

הוספת תגובה

• ארואפלסמה ודלקת בשתן - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/01/2014

שלום ליאן,
    אוראפלזמה היא חיידק מאד שכיח אצל נשים שאינו מהווה מחלת מין ולא פוגע בפוריות. אצל מרבית הנשים אין קשר בין קיום החיידק לסימפטומים. אין צורך לטפל בו ואין סיבה להלחץ אם אחרי טיפול החיידק הזה עדיין מופיע בתרביות.
    ד״ר בינה כהן סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו