בביופסיה נראה ככקונדילומ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בביופסיה נראה ככקונדילומ
    רונית
    26/01/2014

בוןלווספקופיה נמצאו 4 נגעים קטנים בשפתיים הפנימיות. טופלתי בקונדילוקס שלא הועיל. הוצע לי אלדרה (הוסבר שיש תופעות לוואי) או צריבה בחנקן או לייזר. הרופא שראה שאני מתלבטת ומודאת מהכאב שכרוך בטיפול הציע לי להמתין ולהיות במעקב.אני מרגישה שאין ממש מה לעשות ושאני צריכה להחליט מה כדאי לי. אשמח לשמוע על מקום שאפשר לטפל בלייזר שהבנתי שזה הכי טוב במינמום כאב בטיפול? מהו זמן החלמה לאחר טיפול בלייזר?. האם הנגעים שאינם מורגשים כרגע עשויים להיעלם ללא טיפול?. האם ישנם סוגי נגיף שגורמים ליבלות וגם לסרטן? איך אדע באיזה זן נדבקתי? הבלבול והחרדה לא נותנים לי מנוחה ואשמח לקבל תשובה לשאלות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בביופסיה נראה ככקונדילומ

הוספת תגובה

• לייזר לקונדילומה טעות גדולה

מני
    27/01/2014

מדבר מנסיון אישי וכואב.
    הסרה בלייזר של קונדילומה או בחנקן או גורמות ליבלות להתרבות
    חד שמשמעית.
    אני לא מדבר על העלות הכספית שהיא לא מבוטלת.
    את יכולה לחסל את היבלות בקלי קלות במשחה מדהימה פורצת דרך
    שתוקפת את הוירוס עצמו ולא רק את היבלת ( החיצונית שהוא יצר )

חפשי בגוגל - קרם קונדרמה

תשמרי את האתר במועדפים שלך כי זאת הצלה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בביופסיה נראה ככקונדילומ - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    27/01/2014

טל שלום,
    אני ממליצה שתפני לחוות דעת נוספת שלא במסגרת פורום אינטרנטי.
    שום טיפול לא ייעיל נגד הווירוס עצמו (גם לא הקרם שמגיבים מסויימים לקדם בפורום בניגוד לכללים).
    את יכולה להמתין, לטפל במשחות מקומיות או לצרוב את הנגעים. ההחלטה צריכה לקחת בחשבון את מיקום הנגעים, כמותם, מידת אי הנוחות שזה גורם לך וכו׳. לכל טיפול ייתכנו תופעות לוואי, ואין ערובה שלא יופיעו יבלות נוספות.
    זן הווירוס שגורם ליבלות לא גורם לסרטן צוואר הרחם.
    בברכה,
    דר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו