חשש קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש קונדילומה
    דורון
    26/01/2014

שלום רב, שמי דורון לאחרונה זיהיתי באזור פי הטבעת על החלק התחתון של הישבן, סוג של נגע שקשה לי לאבחן אותו. הסיבה שאני פונה היא מאחר ובעבר(לפני שנתיים) היה לי קונדילמה שהתפתחה מהחוץ לפנים פי הטבעת ובעקבות כך עברתי ניתוח כירורגי בהרדמה מלאה. מאז אני במעקב ויתרה מכך שבוע שעבר הייתי בביקורת אצל רופא מומחה שעשה לי את הניתוח והוא אמר שאין נגעים כלל. למרות זאת אני חש אי שקט גדול כי כפי שתראה/י בתמונה הנגע נראה דומה מאוד לקונדילומה. ייתכן שהפרופסור פיספס את הנגע?
    אשמח מאוד לתשובה מהירה וכמובן בהתאם להמלצתך המקצועית הדרך הטובה לטפל בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש קונדילומה

הוספת תגובה

• דר בינה, מדוע לא ענית לשאלתי??

דורון
    27/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתקרב ללייזר וחנקן

מני
    27/01/2014

תחפש בגוגל - קרם קונדרמה
    רמה עולמית שמחסלת קונדילומה
    לייזר וחנקן יגרמו ליבלות להתרבות.

קרם קונדרמה מחסל אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר בינה, מדוע לא ענית לשאלתי?? - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    27/01/2014

לא ניתן לאבחן את הנגע לפי התמונה. המראה אינו אופייני לקונדילומה. יש לפנות לרופא עור ולעבור אבחון כמקובל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו