מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב מאוד!!אלונה04/02/2014
שלום,
אם נמצא אצלי הרפס:
HSV(1+2) IgG AB- positive
HSV(1+2) IgM AB- positive
מה זה אומר? ואיך מטפלים?
משהו נוסף בן זוגי נדבק בזיבה לאחר שקיימנו יחסי מין לא מוגנים כולל אוראלי האם זה אפשרי שהוא נדבק כאשר יש לי רק הרפס אך אין לי זיבה או שזה מחייב שיהיה לי זיבה כדי להדביק אותו בזה?
והאם אפשר לדעת מבדיקת פאפ תקינה שאין לי זיבה בוודאות או שצריך לעשות בדיקה אחרת ספציפית לזה? ( יש לציין שאין לי שום סימפתומים מורגשים או נראים לעין כלל וכלל).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב מאוד!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/02/2014אלונה שלום,
התוצאה של הבדיקה מעידה על הדבקה לאחרונה בנגיף ההרפס - לא ניתן לדעת האם מדובר בהרפס מזן 1 או2 (שניהם יכולים לגרום לנגעים באיברי המין).
זיבה היא מחלת מין, ואם בן זוגך נדבק ממך - זה אומר שיש לך זיבה, אולי לא מורגשת. לא ניתן לאבחן זיבה בבדיקת פאפ, או בדיקת שתן או תרבית נריק פשוטה, יש צורך בבדיקה ספציפית למחלה זו. כדאי גם לעשות משטח גרון לזיבה כי כפי שציינת קיימתם גם מגע אוראלי.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)