מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחת ולתמיד, מין אוראלי וסיכוניםיוסי14/02/2014
שלום,
אני מבין שאם כגבר אני מקבל מין אוראלי מבחורה ללא קונדום קיים חשש להדבקה במחלות מין.
אבל בכל הנוגע למקרים בהם אני מבצע מין אוראלי לבחורה- מחיפוש ברשת ובשיחה עם רופאים קיימת מחלוקת מהותית האם קיים סיכון להדבקה או לא?
אם כן, האם גבוה או נמוך?
האם הסיכון משתנה כאשר אני מבצע מין אוראלי בבחורה שנותנת שירותי ליווי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת ולתמיד, מין אוראלי וסיכונים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/02/2014יוסי שלום,
לצערי אין נתונים מדוייקים וברורים, באופן כללי, הדבקה במחלות מין תתכן במגע עם נוזלי גוף או מגע עור בעור (תלוי במחלה). במין אוראלי שניתן לך הסיכון שאתה תדבק במחלת מין הוא נמוך מאד. במין אוראלי שאתה נותן לבחורה - אם יש לה מחלת מין ולך יש סדקים בשפתיים או בריריות הפה זה עלול לגרום להדבקה. הסיכון כמובן גבוה יותר אם לפרטנרית שלך היו הרבה בני זוג איתם קיימה יחסים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)