הצטננות ומחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצטננות ומחלות מין
    דניאל
    14/02/2014

לפני כ 4 חודשים ועשרים יום קיימתי יחסי מין מוגנים עם נערת ליווי , לאחר ימים הייתה לי צריבה קטנה בתחילת השתן למספר ימים ועד למזמן לעיתים (לרוב לא) הייתה לי צריבה קלה במקרי התאפקות,שתן ראשון,אחרי אוננות, ופעם אחת בקטנה בקרי לילה
    לאחר חודש וחצי ו3 ימים מהמקרה עברתי STD PCR למחלות כמו זיבה כלמידיה, ובדיקת שתן כללית ותרבית שיצאו תקינות .
    מרוב הלחץ לאחר 3 חודשים עברתי בדיקת איידס שיצאה תקינה .
    הייתי אצל אורולוג פעמיים שבדק אותי ואמר שהכל בסדר מבחינתו

לפני כשבוע וחצי החלו לי כאבי גרון ממש קלים ,שהפריעו לי קצת בבוקר לאחר השינה אך במהלך היום התאזנו , ונזלת ממש בקטנה .
    יש לציין שבמקום לתת לזה להחלים המשכתי לבלות פעם ביומיים בממוצע בקור בחוץ , ואתמול התעוררתי והחלו לי שעולים כל היום ולקראת הערב הרגשתי שעולה לי חום עם כאבי גרון וצינון , היום אני עם חום רוב היום עם שיעול כואב, כאבי גרון וטיפה נזלת , האם זה תסמין של מחלת מין כלשהי (אם זה תסמין אז עברתי בדיקות כפי שתארתי למעלה שיוכלים לשלול את זה אולי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצטננות ומחלות מין

הוספת תגובה

• הצטננות ומחלות מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    16/02/2014

רוב הסיכויים שלא מדובר במחלת מין אלא במחלת דרכי הנשימה - שפעת ודומיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך שאלה קטנה

אלמוג
    16/02/2014

תודה אני גם חושב שפשוט התקררתי... אך אם כן מדובר במחלת מין איזו מחלת מין זאת יכולה להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו