מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצטננות ומחלות מיןדניאל14/02/2014
לפני כ 4 חודשים ועשרים יום קיימתי יחסי מין מוגנים עם נערת ליווי , לאחר ימים הייתה לי צריבה קטנה בתחילת השתן למספר ימים ועד למזמן לעיתים (לרוב לא) הייתה לי צריבה קלה במקרי התאפקות,שתן ראשון,אחרי אוננות, ופעם אחת בקטנה בקרי לילה
לאחר חודש וחצי ו3 ימים מהמקרה עברתי STD PCR למחלות כמו זיבה כלמידיה, ובדיקת שתן כללית ותרבית שיצאו תקינות .
מרוב הלחץ לאחר 3 חודשים עברתי בדיקת איידס שיצאה תקינה .
הייתי אצל אורולוג פעמיים שבדק אותי ואמר שהכל בסדר מבחינתו
לפני כשבוע וחצי החלו לי כאבי גרון ממש קלים ,שהפריעו לי קצת בבוקר לאחר השינה אך במהלך היום התאזנו , ונזלת ממש בקטנה .
יש לציין שבמקום לתת לזה להחלים המשכתי לבלות פעם ביומיים בממוצע בקור בחוץ , ואתמול התעוררתי והחלו לי שעולים כל היום ולקראת הערב הרגשתי שעולה לי חום עם כאבי גרון וצינון , היום אני עם חום רוב היום עם שיעול כואב, כאבי גרון וטיפה נזלת , האם זה תסמין של מחלת מין כלשהי (אם זה תסמין אז עברתי בדיקות כפי שתארתי למעלה שיוכלים לשלול את זה אולי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטננות ומחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/02/2014רוב הסיכויים שלא מדובר במחלת מין אלא במחלת דרכי הנשימה - שפעת ודומיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך שאלה קטנה
אלמוג16/02/2014תודה אני גם חושב שפשוט התקררתי... אך אם כן מדובר במחלת מין איזו מחלת מין זאת יכולה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)