מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מיןדניאל24/02/2014
שלום , לפני כ4 חודשים קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי, לא זכורות לי בעיות עם הקונדום והחלו לי לאחר מכן צריבות קלות שבאות והולכות שנמשכו כחודש וחצי , עברתי שתן כללית ותרבית וSTC PCR שהיו שליליות .
לפני שבוע החלתי להצטנן עם חום נזלת כאבי ראש גרון ושיעול שהמחלה עצמה עם החום והתשישות נמשכה כיומיים ולאחר מכן מאז ועד היום השיעול שלי עדיין נשאר (לא זכורות לי בעיות עם שיעול בשנים האחרונות שכבר יותר משבוע מאז מחלה נשאר לי שיעול), הרופאת משפחה הביאה לי איזה משאף עם אבקה ל 20 יום ואמרה שלא רואה דלקת ריאות או משהו ..
השאלה שלי האם ייתכן שזה ייגרם ממחלת מין ? כל העניין של המחלה והשיעול ?
ושאלה נוספת שלא קשורה לסיפור..מה בודקים בבדיקת זרע ? בנוסף לבדיקות שציינתי למעלה שעברתי אורולוג שלח אותי לבדיקת זרע בגלל צריבה שהייתי לי באוננות ובקרי לילה ומעניין אותי מה בודקים שם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד24/02/2014לא נראה שיש קשר בין תסמיני השיעול ולבין מחלת מין.
בבדיקת זרע בודקים האם קיים חיידק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך שאלה קטנה .
דניאל25/02/2014תודה, מה הכונה שלא נראה שיש קשר בין מחלות מין לשיעול שלא עובר ולמחלה שהייתה לי ?
יש לי בכל זאת ממה לחשוש מזה ? יש מחלה שאלה שאלה תסמינים שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)