מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודאבי06/04/2008
שלום
אני בן 33 נשוי עם ילדים, זה כחודש אני שם לב שיש לי גירודים יוצאי דופן באיבר המין וסביבותיו ובעיקר באשכים.
אציין כי גירוד כזה הרגשתי בעבר לאחר לאחר נטילת אנטיביוטיקה בשביל דלקת גרון אני לא זוכר אם זינת או אוגמנטין. גירוד כזה גם חויתי לאחר אכילת עלי "הגאת" של תימנים. כרגע אני בודק מתי הגרד מתגבר ואני חש שזה בא לאחר אכילת שוקולד. האם יתכן ויש קשר בין המאכלים לגירוד?
האמת שאני לא מרבה לבקר אצל רופאים, ואני די נבוך מהעניין.
אודה לך אם תתני לי כוון לפתרון הבעיה.
תודה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד באיזור המפשעות והאשכים
ד''ר סרג' גרדשטיין06/04/2008שלום רב,
על פניו נראה שמדובר בדלקת פיטרייתית של העור באיזור שאתה מתאר. לא מדובר כנראה במחלת מין. הקשר עם שימוש באנטיביוטיקה הגיוני שהרי אנטיביוטיקה מעודדת הופעת פטרייות בגלל שהיא "מגרשת את החיידקים" משאירה את השטח פנוי להופעת פטריות. הקשר עם מאכלים מסויימים פחות ברור אלא אם מדובר בתופעה אלרגית לסוגים רבים של חומרים וז ה פחות סביר.
כדאי לנסות טיפול נגד פטריות בפעם הבא שזה מופיע.
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
