מחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מין
    גלעד
    28/02/2014

שלום רב,

הייתי בעיסוי אשר כלל נגיעות באיזור החלציים והישבן, המעסה לא החדירה אצבעות לפי הטבעת. בסוף העיסוי המעסה הורידה את חולצתה שיפשפה את איבר מיני וליקקתי לה את החזה. המעסה היתה לבושה כל העיסוי למעט החלק האחרון אשר הורידה את חולצתה

רציתי לדעת האם קיים סיכון לחטוף מחלת מין בדרך זו? אם מישהו היה לפניי והיגנה לא נשמרה האם ניתן לחטוף משהו?

החשש שלי הראשון זה האם ניתן להידבק בHIV במקרה זה? כמו כן יש לי כאב גרון כבר מספר ימים ללא שיפור או חום ורציתי לדעת האם זה עשוי להיות סימפטום לזיבה.

תודה רבה,
    גלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מין

הוספת תגובה

• עוד משהו בבקשה

גלעד
    01/03/2014

כמו כן רציתי להגיד שביומיים האחרונים החל לי מעין עקצוצים בקצי הפין ורגישות באשכים. אין צריבה במתן שתן או הפרשות מאיבר המין אבל יש תחושה קצת לא נעימה בקצה מעין גירוד/חום/עקצוץ באיזור חור הפין, מה זה יכול להיות?

אני בלחץ היסטרי בחיים לא הרגשתי כך ואני לא מתפקד ואני ממש אבל ממש חייב עזרה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו