מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת מיןגלעד28/02/2014
שלום רב,
הייתי בעיסוי אשר כלל נגיעות באיזור החלציים והישבן, המעסה לא החדירה אצבעות לפי הטבעת. בסוף העיסוי המעסה הורידה את חולצתה שיפשפה את איבר מיני וליקקתי לה את החזה. המעסה היתה לבושה כל העיסוי למעט החלק האחרון אשר הורידה את חולצתה
רציתי לדעת האם קיים סיכון לחטוף מחלת מין בדרך זו? אם מישהו היה לפניי והיגנה לא נשמרה האם ניתן לחטוף משהו?
החשש שלי הראשון זה האם ניתן להידבק בHIV במקרה זה? כמו כן יש לי כאב גרון כבר מספר ימים ללא שיפור או חום ורציתי לדעת האם זה עשוי להיות סימפטום לזיבה.
תודה רבה,
גלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו בבקשה
גלעד01/03/2014כמו כן רציתי להגיד שביומיים האחרונים החל לי מעין עקצוצים בקצי הפין ורגישות באשכים. אין צריבה במתן שתן או הפרשות מאיבר המין אבל יש תחושה קצת לא נעימה בקצה מעין גירוד/חום/עקצוץ באיזור חור הפין, מה זה יכול להיות?
אני בלחץ היסטרי בחיים לא הרגשתי כך ואני לא מתפקד ואני ממש אבל ממש חייב עזרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)