טיפול וחזרת תסמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול וחזרת תסמינים
    חושש
    03/03/2014

שלום,

הייתי בבדיקה אצל רופא פרטי, ששלח בדיקות מעבדה, ובמקביל נתן לי טיפול של זריקת רוספין + אופלודקס ל-10 ימים.
    לאחר אותם 10 ימים לקחתי 4 כדורים יחד של זטו 250 ותוצאת הבדיקות היתה כלמידיה וזיבה.
    הים עברו כבר 12 יום מאז שלקחתי את ה-זטו, ולצערי אני מרגיש חזרה של תחושה לא נעימה בפין (קצת מזכיר דלקת בדרכי השתן) וחושש מאוד שאוטוטו יחזרו הצריבה וההפרשות.
    האם זה נורמלי?
    הרופא אמר לי שיכולים עדיין להופיע תסמינים מידי פעם עד 3-4 שבועות לאחר סיום הטיפול, אבל התחושה הלא נעימה נמצאת כל היום...
    אשמח לעצה מפורטת.
    בנוסף, האם יש מרפאה נוספת בה ד"ר הולנד מקבל מלבד בת"א, שכן שעות הקבלה שם מאוד מוגבלות, ואין תור קרוב...

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול וחזרת תסמינים

הוספת תגובה

• טיפול וחזרת תסמינים - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    03/03/2014

ממליץ לך להתאזר בסבלנות. השילוב של רוצפין + זטו הוא שילוב נכון. האופלדקס היה מיותר. התסמינים עלולים להמשיך תקופה אחרי הטיפול גם אם החיידק נכחד.

אם עבר חודש מהטיפול וממשיכים תסמינים, יש לבצע שוב בדיקת שתן כללית. אין מקום לבצע שוב PCR STD כי הוא יכול לתת תשובה חיובית כוזבת בשלב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

חושש
    04/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו