מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    מודאג סידרתי
    07/03/2014

קיימתי יחסים בבורסה רק חצי איבר היה מכוסה ושהורדתי את הקונדום הורדתי אותו בכח והוא הצליף חזק על קצה הפין עם הצד הרטוב אחרי יומיים הופיע על הלשון צבע חום כהה מאוד עם פצעים אחרי שלושה ימים מהמקרה היה לי כאביי גרון למשך שלושה ימים אחרי זה הלשון נהייתה לבנה עם חיפוי לבן עבה עם פצעים למטה ולמעלה ראוי לציין שאת כל הנוזל של האישה שהיה על האיבר סחטתי לכיוון הכיפה. עברתי בדיקת קומבו אחרי שלושה חודשים ויצאתי שלילי אבל החיפוי הלבן העבה לא יורד לי מהלשון ועבר כבר עשרה חודשים אישתי עכשיו בהריון וגם לה יש לשון לבנה שליפני זה לא הייתה לה האם זה יכול להיות ממחלת מין כל שהיא ראוי גם לציין שבהתחלה היו לי כמה ימים שילשולים ובמשך חודש סבלתי לסירוגין מכאבי ראש חזקים .בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• המשך למה שכתבתי

מודאג סידרתי
    08/03/2014

הלשון הלבנה אצל אישתי הופיעה שבועיים אחרי שזה הופיע אצלי . עשיתי בדיקת איידס גם אחרי 9 חודשים בוועד למלחמה באיידס גם מהירה וגם קומבו האם זה שולל במאה אחוז הדבקה באיידס .תענו לי בבקשה על שתי השאלות גם על האיידס וגם על מחלות המין בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    09/03/2014

שלום רב,
    סימפטומים שנמשכים כל כך הרבה זמן צריכים התייחסות ובדיקה מרופא באופן אישי ולא במסגרת פורום. אתה ואשתך צריכים לפנות לבדיקה לצורך אבחנה.
    הסבירות שמדובר באיידס כאשר הבדיקות שבצעת היו שליליות - נמוכים ביותר.
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו