עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    נטע
    10/03/2014

היי, אני סובלת מזה קרוב לשנה כבר (אפילו קצת יותר) מהפרשות מאוד חריגות מהנרתיק. הלכתי במהלך השנה לרופאי נשים שונים ואף אחד לא עלה על הבעיה. רק לאחרונה הלכתי לרופא נשים עקב כך שההפרשות לא הפסיקו ואף החמירו והוא נתן לי לעשות בדיקות מקיפות (דם, שתן, משטח..). התוצאות היו - שיש לי 3 חיידקים: קלמידיה, מיקרופלזמה, ואורפלזמה.. הרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה 10 ימים בשם דוקסילין 100 וכן נרות אנטיביוטיות בשם דלסין 100.הרופא לא הסביר לי מה המשמעות של החיידקים כי זה היה ממש לשניה וחצי בטלפון.. עשיתי חיפוש ודי נחרדתי... כי כתוב שזה מביא לבעיות קשות בפריון.. ואני כבר לדעתי קרוב לשנה עם החיידקים האלו.. אני בת 29 ולוקחת גלולות יסמין וגם כך חוששת לפוריות איך אני יכולה לדעת באיזה שלב זה נמצא אצלי? האם הטיפול שאני לוקחת יכול לתקן נזק שכבר נגרם? הבנתי שזה גורם להידבקויות ברחם דלקת בשחלות וכו' איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם ?? ועוד דבר יש מישהו שאני חושבת שזה ממנו אבל לא בטוחה, איזו בדיקה אני אמורה להגיד לו לעשות? אני ממש בחרדה מכל העניין.. תודה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• הבהרה+שאלה

נטע
    10/03/2014

מה זה המיקרופלזמה ?? לא מצאתי באף מקום..
    ורציתי לשאול האם החיידקים שציינתי יכול להיות שעברו ממין אוראלי??
    לגבי הסימטפומים מעבר להפרשות מרובות מאוד (שכבר קיבלו גוון ירקרק) לא היו לי כאבי בטן או חום. גם לא צריבה. אז האם יש לי סיבה לדאגה או לא??..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    11/03/2014

נטע שלום,
    כלמידיה אכן קשורה בבעיות של פריון, אולם זה נגרם בעקבות דלקת ברחם ובחצוצרות שלפי תיאורך לא היתה לך. דלקת נרתיקית כתוצאה מכלמידיה אינה גורמת לבעית פריון.
    חשוב מאד שגם בן הזוג שלך יקבל טיפול אנטיביוטי - עליו לפנות לרופא משפחה ולומר שאצלך נמצאה כלמידיה.
    המשמעות של מיקופלזמה ואוראפלזמה פחות ברורה (יש כמה סוגים של חיידקים אלו, אינני יודעת מה מצאו אצלך), וככל הנראה הם לא גורמים לפגיעה בפוריות.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

נטע
    11/03/2014

תודה פשוט קראתי שהפרשות עם גוון ירקרק מעידות על דלקת באגן או חצוצרות או שחלות..לכן אני מודאגת..

ולגבי מה שכתבת לי שלא ברור אז הבדיקה הראתה כך:

U.UREAL/PARVUM-PCR - חיובי

M.GENITALIUM-PCR - חיובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    12/03/2014

החיידקים האלו ככל הנראה לא גורמים לפגיעה בפריון. ההפרשה כשלעצמה לא יכולה להעיג על מיקום הדלקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו