מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהנטע10/03/2014
היי, אני סובלת מזה קרוב לשנה כבר (אפילו קצת יותר) מהפרשות מאוד חריגות מהנרתיק. הלכתי במהלך השנה לרופאי נשים שונים ואף אחד לא עלה על הבעיה. רק לאחרונה הלכתי לרופא נשים עקב כך שההפרשות לא הפסיקו ואף החמירו והוא נתן לי לעשות בדיקות מקיפות (דם, שתן, משטח..). התוצאות היו - שיש לי 3 חיידקים: קלמידיה, מיקרופלזמה, ואורפלזמה.. הרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה 10 ימים בשם דוקסילין 100 וכן נרות אנטיביוטיות בשם דלסין 100.הרופא לא הסביר לי מה המשמעות של החיידקים כי זה היה ממש לשניה וחצי בטלפון.. עשיתי חיפוש ודי נחרדתי... כי כתוב שזה מביא לבעיות קשות בפריון.. ואני כבר לדעתי קרוב לשנה עם החיידקים האלו.. אני בת 29 ולוקחת גלולות יסמין וגם כך חוששת לפוריות איך אני יכולה לדעת באיזה שלב זה נמצא אצלי? האם הטיפול שאני לוקחת יכול לתקן נזק שכבר נגרם? הבנתי שזה גורם להידבקויות ברחם דלקת בשחלות וכו' איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם ?? ועוד דבר יש מישהו שאני חושבת שזה ממנו אבל לא בטוחה, איזו בדיקה אני אמורה להגיד לו לעשות? אני ממש בחרדה מכל העניין.. תודה:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה+שאלה
נטע10/03/2014מה זה המיקרופלזמה ?? לא מצאתי באף מקום..
ורציתי לשאול האם החיידקים שציינתי יכול להיות שעברו ממין אוראלי??
לגבי הסימטפומים מעבר להפרשות מרובות מאוד (שכבר קיבלו גוון ירקרק) לא היו לי כאבי בטן או חום. גם לא צריבה. אז האם יש לי סיבה לדאגה או לא??..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/03/2014נטע שלום,
כלמידיה אכן קשורה בבעיות של פריון, אולם זה נגרם בעקבות דלקת ברחם ובחצוצרות שלפי תיאורך לא היתה לך. דלקת נרתיקית כתוצאה מכלמידיה אינה גורמת לבעית פריון.
חשוב מאד שגם בן הזוג שלך יקבל טיפול אנטיביוטי - עליו לפנות לרופא משפחה ולומר שאצלך נמצאה כלמידיה.
המשמעות של מיקופלזמה ואוראפלזמה פחות ברורה (יש כמה סוגים של חיידקים אלו, אינני יודעת מה מצאו אצלך), וככל הנראה הם לא גורמים לפגיעה בפוריות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
נטע11/03/2014תודה פשוט קראתי שהפרשות עם גוון ירקרק מעידות על דלקת באגן או חצוצרות או שחלות..לכן אני מודאגת..
ולגבי מה שכתבת לי שלא ברור אז הבדיקה הראתה כך:
U.UREAL/PARVUM-PCR - חיובי
M.GENITALIUM-PCR - חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/03/2014החיידקים האלו ככל הנראה לא גורמים לפגיעה בפריון. ההפרשה כשלעצמה לא יכולה להעיג על מיקום הדלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)