מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע פנימי בשופכהירון06/04/2008
לפני חצי שנה קיימתי יחסים מוגנים מזדמנים עם בחורה.
לאחר היחסים הרגשתי עיקצוצים בפין ,ובמשך כמה חודשים היה לי מעי רגיז ואי נוחות בבטן שעברה .
נבדקתי למחלות מין כחודש לאחר היחסים והכל יצא שללי .
המשכתי להרגיש אי נוחות בשופכה וקבלתי דקסולין 100 ל10 יום והכל עבר לתקופה קצרה.
אני עדין מרגיש לא נוח בשופכה ולאחר בדיקות תרבית זרע גילו לי חיידק אנילקוקוס משהו.
קבלתי מוקסיפן פורטה 500 גרם לשבועיים ועדין לא עבר לי .
חשוב לציין כי כאשר אני פותח את השפתיים של הפין רואים כמו פצע נפוח אדום כחול בתוך השופכה
האורולוג ראה את זה ולא נלחץ מזה אני כרגע בסידרה של בדיקות לקלמידה זיבה ובדיקת זרע ע"פ הנחיות האורולוג למורות שנבדקתי פעם במרפאת לוונסקי
ע"פ דעתי זה מה ששורף לי ואולי זה דלקת או כל מחולל אחר, מה לדעתך אני צריך לעשות כי אני סובל וזה מלחיץ אותי בגלל התקופה הממושכת של המחלה ואני לא רוצה להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בתוך השופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין06/04/2008שלום רב,
קשה לחוות דעה מבלי לראות את הממצא, מ ה גם שהאורולוג שראה את זה לא חשב שזה משמעותי... בכל אופן ישנן כמה אפשרויות לנגע כזה בשופכה:
1) נגע ורידי שאינו קשור לדלקת או למחלה זיהומית.
2) נגע של הרפס -נדיר והייתי מצפה שיופיע באופן מחזורי
3) יבלת מ HPV - נדיר שתופיע בתוך השופכה ובד" כ קל לזהות את זה בהסתכלות.
חכה לתשובות הבירור שהתחלת..
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע בתוך השופכה
ירון20/04/2008נקבע לי תור לאורולוג לעוד שבועיים ועניין אותי לגבי התשובות של הבדיקות :
בדיקת PCR לכלמידה פעמיים בחצי שנה ויצא שלילי
בדיקה לזיוה פעמיים בחצי שנה יצא שלילי.
בדיקה לגונוריאה על משטח עם טיפת זרע יצא שלילי.
בדיקות דם שונות לכלמידיה יצא שלילי.
בדיקת ספירת זרע לאיתור דלקת כלשהי יצא שלילי.
HIV לאחר חודשיים וגם לאחר חצי שנה שלילי.
הדבר היחיד שיצא חיובי הוא פלורה של העור וחיידק אניקוקוס בזרע .
הבעיה החלה לאחר קיום יחסים מוגנים
השאלה אולי יש משהו אחר שגורם לפצע בתוך השופכה שלא בדקנו ,חשוב לציין שלא שורף לי במתן שתן ואף פעם לא היו לי הפרשות אבל יש לי כאב סתם באמצע היום . במתן זרע שורף לתקופה יותר ממושכת אבל אני מניח שזה בגלל החיכוך ,כי בהתנזרות זה לא נעלם , אבל פחות מורגש.
והפצע כחלחל וקצת מפחיד בתוך השופכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע בתוך השופכה
ד''ר סרג' גרדשטיין06/04/2008שלום רב,
קשה לחוות דעה מבלי לראות את הממצא, מ ה גם שהאורולוג שראה את זה לא חשב שזה משמעותי... בכל אופן ישנן כמה אפשרויות לנגע כזה בשופכה:
1) נגע ורידי שאינו קשור לדלקת או למחלה זיהומית.
2) נגע של הרפס -נדיר והייתי מצפה שיופיע באופן מחזורי
3) יבלת מ HPV - נדיר שתופיע בתוך השופכה ובד" כ קל לזהות את זה בהסתכלות.
חכה לתשובות הבירור שהתחלת..
בברכה.
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)