מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    ספיר
    12/03/2014

שלום. יש לי בן זוג כבר מעל חצי שנה ותקופה ארוכה מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין שבמהלך החדירה אני מרגישה צריבה ובימים לאחר מכן לפעמים אני מרגישה צריבה במתן שתן. לאחרונה היו לי הפרשות מוגברות וחלקם בצבע ירקרק. לפני כחודשיים עשיתי בדיקה אצל רופא נשים והוא זיהה פטרייה הביא לי נרות ואמר שמעבר לכך הכל תקין. אך גם לאחר אותו טיפול המצב לא השתנה. בימים האחרונים קראתי על סימפטומים של מחלות מין זיהומיות כמו כלמידיה וזיבה והם נשמעים דומים למה שכרגע יש לי. ביקשתי הפניה לבדיקות לזיהוי מחלות שטרם ביצעתי (אלך מחר). הרופא הביא לי הפניה למספר בדיקות ואמר שזה מספיק (בין הבדיקות יש כלמידיה אך לא רשום זיבה). השאלות שאלו הן כאלו:
    1. האם יתכן שאני מקיימת יחסי מין עם אותו בן זוג כבר תקופה ארוכה ורק עכשיו נדבקתי?
    2. האם ניתן לקיים יחסי מין עם אותו הבן זוג בזמן זה עד שנקבל תוצאות (גם הוא הולך להיבדק למרות שהוא נבדק ממש לפני שהתחלנו לצאת)?
    חשוב לי לציין שבעבר מעולם לא חשתי כאבים מחדירה ומהבדיקות השגרתיות אצל רופא הנשים הוא לא ציין שיש צורך לבצע בדיקות למחלות מין.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    18/03/2014

לגבי האפשרות של הדבקה - כמובן שכאשר מדובר במערכת יחסים מונוגמית, ככל שהיא ארוכה יותר כך קטנים הסיכויים להדבק במחלת מין. המתיני עד קבלת התוצאות - יתכן שלא מדובר במחלת מין אלא בבעיה אחרת.
    אם יש חשד למחלת מין מומלץ לא לקיים יחסים עד קבלת תוצאות הבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו