מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מיןספיר12/03/2014
שלום. יש לי בן זוג כבר מעל חצי שנה ותקופה ארוכה מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין שבמהלך החדירה אני מרגישה צריבה ובימים לאחר מכן לפעמים אני מרגישה צריבה במתן שתן. לאחרונה היו לי הפרשות מוגברות וחלקם בצבע ירקרק. לפני כחודשיים עשיתי בדיקה אצל רופא נשים והוא זיהה פטרייה הביא לי נרות ואמר שמעבר לכך הכל תקין. אך גם לאחר אותו טיפול המצב לא השתנה. בימים האחרונים קראתי על סימפטומים של מחלות מין זיהומיות כמו כלמידיה וזיבה והם נשמעים דומים למה שכרגע יש לי. ביקשתי הפניה לבדיקות לזיהוי מחלות שטרם ביצעתי (אלך מחר). הרופא הביא לי הפניה למספר בדיקות ואמר שזה מספיק (בין הבדיקות יש כלמידיה אך לא רשום זיבה). השאלות שאלו הן כאלו:
1. האם יתכן שאני מקיימת יחסי מין עם אותו בן זוג כבר תקופה ארוכה ורק עכשיו נדבקתי?
2. האם ניתן לקיים יחסי מין עם אותו הבן זוג בזמן זה עד שנקבל תוצאות (גם הוא הולך להיבדק למרות שהוא נבדק ממש לפני שהתחלנו לצאת)?
חשוב לי לציין שבעבר מעולם לא חשתי כאבים מחדירה ומהבדיקות השגרתיות אצל רופא הנשים הוא לא ציין שיש צורך לבצע בדיקות למחלות מין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/03/2014לגבי האפשרות של הדבקה - כמובן שכאשר מדובר במערכת יחסים מונוגמית, ככל שהיא ארוכה יותר כך קטנים הסיכויים להדבק במחלת מין. המתיני עד קבלת התוצאות - יתכן שלא מדובר במחלת מין אלא בבעיה אחרת.
אם יש חשד למחלת מין מומלץ לא לקיים יחסים עד קבלת תוצאות הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)