מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מיןדניאל17/03/2014
קיימתי לפני 5 וחצי חודשים יחסי מין עם נערת ליווי , היא שמה עלי קונדום לא שמתי לב אם הוא נקרע או משהו כזה ... פשוט בסוף היא קשרה אותו והביאה לי אותו לזרוק .
לאחר מספר ימים החלו לי צריבות קלות בתחילת השתן ובתחילת השופכה , הצריבה נרגעה אך במשך חודש וחצי עדיין הייתה לפעמים (לא תמיד) צריבה קלה בתחילת השתן או שופכה .
הייתי אצל אורולוג שבדק אותי ,אמר שלדעתו אין שום דבר והפנה אותי בכל זאת לבדיקת STC PCR לזיהוי מחלות מין .
לאחר חודש וחצי ו3 ימים מהמקרה עברתי בדיקת שתן כללית+תרבית ובדיקת STD PCR למחלות מין כמו כלמידיה זיבה ... הבדיקות יצאו שליליות
היו לי גם כאבי ביצים קלים לכ 3 ימים (ייתכן מאוד שפסיכולוגי )
ולאחר שלושה חודשיים בדיוק עברתי בדיקת דם לאיידס במרפאה והבדיקה יצאה שלילית , מכאן מספר שאלות:
1.האם בדיקת הדם לאיידס שעברתי אמינה בוודאות לאחר 3 חודשים ?
2.האם בדיקת הSTD PCR אמינה לאחר חודש וחצי ו 3 ימים ?
3.לפני כשבוע וחצי החלו לי גירודים במפשעה בחיבור בין הירך למפשעה אין לי סימנים אדומים , הגירודים לא היו תמידיים אלא מדי פעם וכעת נרגעו לאחר שגילחתי את האזור , האם זה תסמין למחלת מין ?
4.לפני חודש הייתה חולה לכ 3 ימים עם חום נזלת כאבי גרון ראש עייפות .. בנוסף לשיעול מציק שנמשך כשלושה שבועות , האם זהו תסמין למחלת מין? יש לציין שהיום החלו לי שוב כאבי גרון עם ליחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/03/2014בדיקת איידס שלוש חודשים אחרי המגע היא אמינה. גם בדיקת STD PCR היא אמינה ואם היא שלילית זה אומר שאין לך את המחלות שנבדקו. רוב הסיכויים כי הגירודים, מחלת החום והשיעול אינם סימפטומים של מחלת מין - לאחר חמישה וחצי חודשים ולאחר שביצעת את כל הבדיקות למחלות מין שהיו שליליות, אתה יכול להיות רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הכל , אך שאלה קטנה ממש
דניאל17/03/2014במידה והכל תקין בעזרת השם , ממה ייתן שהיו לי הצריבות ? כלומר האם זה ייתכן שזה פשוט סתם גירוי מהקונדום או מחומר הסיכה ? האם זה דבר הגיוני ? מפני ששללתי מחלות אך עדיין אני מוטרד מכך שאולי פספתי איזה מחלה או שבדיקה לא אמינה , כי מוזר העניין של הצריבות אם לא מצאתי לזה מחלה או משהו כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הכל , אך שאלה קטנה ממש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/03/2014זה בהחלט יכול להיות גירוי כתגובה לקונדום או חומר סיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)