מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה מודאגרוי20/03/2014
בס"ד
לפני 4 חודשים הייתה לי צריבה בפין עשיתי את כל הבדיקות לרבות מחלות מין יצא בסדר והתופעה עברה לאחר שבועיים
לפני 10 ימים שוב צריבות ומזה3 ימים יוצאת מין הפרשה כמו מוגלה מהפין על התחתון
עשיתי בדיקות שתן כלליות הכל בסדר למעט ליקוציטים 100 תרבית שתן שלילית ..
השאלה למרות שהתרבית שלילית יכול להיות שיש מחלת מין ואיזה חיידק ?
מה עושים אם כן ? זה עובר זה מחלה כרונית שלא עוברת
אני ממתין לתוצאות בדיקה שלמחלות המין ..
chlamydia trachomatis DNA
go urine (PCR)
mycoplasma genitalium
mycoplasma hominis
urreaplasma urealyticum
שאלה נוספת האם צריכים לקחת דגימה מההפרשה מהפין ( ואיך עושים זאת) או שהבדיקה של ה PCR יכולה לזהות אם זה זיבה או משהו אחר ?
אין לבנתיים טיפול שיכול להועיל לי ההפרשה מתסכלת אותי הצריבה אומנם עברה כמעט ב80 אחוז כעת צורב רק בסיום הטלת השתן ..
אנא עזרה דר
תודה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מודאג - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/03/2014יש לך דלקת בשופכה ואתה צריך לפנות בהקדם לקבלת טיפול אנטיביוטי - צפטריאקסון יחד עם אזיטרומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)