מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון והרפסאביב28/03/2014
שלום רב !
יש לי הרפס באיבר המין כבר שנתיים בערך והוא מופיע לעיתים רחוקות (גירוד פצעים ואז גלדים בין הפין לשק האשכים ) לפני שלוש חודש חברתי נכנסה ממני להריון וכל התקופה הזאת שהכרתי אותה לא היה לי התקף , כרגע היא בהריון ואני לעתים מפחד לשכב איתה בכדי לא להדביק אותה , כי שמעתי שזה מסוכן בלידה , האם יש איזה טיפול מניעתי שעליי לקחת על מנת שלא תידבק ממני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/03/2014שלום רב,
יש טיפול מונע להרפש אולם אין אינדיקציה לתת אותו במקרה שלכם.
הדבקה בהרפס בתקופה בה אין נגעים עוריים קיימת בעיקר בשנה הראשונה אחרי ההדבקה. אם חלפה למעלה משנה כפי שאתה מתאר, הסיכון להדבקה בתקופות בהן אין נגעים הוא קטן מאד. מה גם, שאתם נמצאים ביחד מזה תקופה והיא לא נדבקה ממך עד כה.
אם יש לך נגעים פעילים מומלץ לא לקיים יחסים עד העלמותם.
אם לחברתך מופיעים נגעים, אז יש מקום למתן טיפול מונע לה כדי למנוע התפרצות סמוך ללידה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)