HPV גניטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HPV גניטלי
    ירון
    07/04/2008

שלום רב ד"ר,

הנני חי בחו"ל ומגיע לארץ לעתים.
    לפני מספר חודשים התגלו יבלות ויראליות האופייניות כידוע לנגיף הפפילומה באזור הפריאנאלי
    לאחר טיפול בפודפילין, בעקבותיו אלדרה והשלמה עם חנקן נוזלי נעלמו היבלות (או כך היה נדמה).

חשוב לציין כי רופא העור הישראלי שבדק אותי חשד כי יש לי קונדילומה לפי צורתן החדה.

כשבועיים לאחר מכן חזרו היבלות, ומאז לא טופלו.
    אני מתעתד להגיע לארץ בקרוב לתקופה קצרה ורציתי לדעת מהו הטיפול היעיל ליבלות עקשות כשלי ?

החלתי להספיג את היבלות בחומץ ביתי (חומצה אצטית) ואני מבחין בהתכווצות של היבלות.
    האם זו אשליה אופטית, או שמא החומץ עשוי לעזור?

אשמח לתובנותייך והמלצותייך, אני ממש מתוסכל מהמצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HPV גניטלי

הוספת תגובה

• קונדילומה עקשנית

ד``ר שרגא וקסלר
    07/04/2008

מנסיוני- הטיפול היעיל ביותר, עד כדי רפוי המחלה, הוא טיפול בלייזר. הלייזר נעשה באמצעות מכשיר בעל יכולת לקבוע את עומק החדירה[שצריכה להיות שטחית ולא עמוקה למניעת צלקות]. ההכוונה של הלייזר צריכה להיות באמצעות קולפוסקופ בעל יכולת הגדלה של פי 20-40 ויותר, המאפשר דיוק מירבי בטיפול.
    בחינת כל האיזורים המועדים לפורענות תאפשר סילוק כל הנגעים. בסיום בדיקת PCR תאשר שלא נותרו נגיפים בגוף. לאחר קבלת תשובה תקינה מומלץ לעשות חיסון.

אשמח לעזור

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    03-6956867
    052-2453662

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו