טריכומינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריכומינס
    גילה
    31/03/2014

היה לי בעבר טריכומינס וטופלתי באנטיביוטיקה , עכשו עשיתי בדיקה ויש לי שוב ...זה היה לי בימיי רווקותי.
    כיום אני נשואה כשנה ושוב יש לי , האם טריכומינס יכול להישאר בגוף גם לאחר טיפול אנטיביוטי ?או שזה יכול לחזור ?
    האחות אמרה לי במרפאה שזה עובר רק ביחסי מין ! ואף רמזה לי לחשוד בבעלי ..מכיוון שאם לא שכבנו אם אף אחד אחר אז מאיפה זה הגיע אלינו ?
    מהיכן זה יכול להגיע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריכומינס

הוספת תגובה

• טריכומינס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    31/03/2014

טריכומונס לרוב מגיב לטיפול ולא נשאר רדום בגוף שנים רבות. אכן ההדבקה היא בקיום יחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריכומינס

גילה
    31/03/2014

חשוב לי לציין שזה היה לפני כשנתיים בערך , והטיפול שקיבלתי לא עזר וניתנה לי אנטיביוטיקה אחרת שלאחריה לא ניבדקתי .
    אך התופעות באות והולכות ...בשנתיים האחרונות .
    האם יכול להיות שזה לא נרפא ונמצא בגופי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריכומינס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    01/04/2014

זה יתכן אולם לא שכיח. אם היו לך תסמינים ולא נבדקת שוב לחיידק זה אפשרי, אם הטיפול שקיבלת העלים את התסמינים זה פחות סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריכומינס

גילה
    01/04/2014

שלום שוב ותודה רבה על תגובותייך .
    שאלה נוספת בהמשך לנושא ...אנחנו מנסים להיכנס להריון קרוב לשנה ...החודש יש לי איחור במחזור קרוב ל-10 ימים , בבדיקה ביתית ובדיקת שתן במרפאה התוצאה שלילית . חשוב לי לציין שזה לא מוכר לי כלל , בד״כ המחזור שלי מקדים ולא מאחר .
    האם יש סיכוי שכתוצאה מהטריכומינס והאנטיביוטיקה שאני לוקחת תוצאת הבדיקה יכולה להיות לא אמינה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריכומינס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    06/04/2014

לא, אין לכך השפעה על תוצאות בדיקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו