קיום יחסי מין וקונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסי מין וקונדילומה
    שירז
    15/04/2014

שלום רב.

אני מפנה אליכם את שאלתי כצעד נואש לאחר תקופה ארוכה של חוסר וודאות.
    אני ובן זוגי מזה כשלוש שנים נמצאנו כנשאים של נגיף הפפילומה עם נגעים של קונדילומות כל אחד באזור אחר בסמוך לאיבר המין. את הנגעים שלי הסרתי לפני כשנה וחצי באמצעות לייזר ומאז הם לא חזרו. בן זוגי לעומת זאת מאוד חושש מהסרת הנגעים בלייזר והטיפול שלו הסתכם עד כה בצריבות חוזרות ונשנות של חנקן נוזלי ללא הועיל, הנגעים עדיין קיימים.
    הבעיה היא שמרגע שגילנו ששנינו נשאים (לאחר שהוא הדביק אותי בוודאות) הוא מסרב לקיים יחסי מין על מנת לא "לעורר" את הנגיף. התנזרנו לגמרי ממין ויש לי את הרושם שהנגעים שלו לא הולכים לעבור בקרוב.
    השאלה היא (מאחר ויש תשובות שונות בנוגע לעניין הנ"ל) מה בעניין סוגיית קיום יחסי מין כאשר אנחנו בני זוג קבועים ונשאים של וירוס הפפילומה?
    והשאלה השנייה היא האם אין מנוס ובסופו של דבר עליו לעשות לייזר ע"מ להיפטר מהנגעים?
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסי מין וקונדילומה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין וקונדילומה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    16/04/2014

שירז שלום,
    לשניכם יש את הנגיף, ככל הנראה, כך שהסבירות שקיום יחסים יגרום להדבקה נוספת - אפסית. למיטב ידיעתי התפרצויות הנגיף אצל אדם שהוא כבר נשא לא קשורות בתדירות קיום יחסים.
    אם הנגעים קיימים אצל בן זוגך מעל שנה למרות צריבות בחנקן - אכן כדאי לשקול הסרתם בלייזר.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו