מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסססס04/05/2014
שלום אני נמצא עם בת זוגתי כ8 שנים, לאחרונה אובחן אצלה הרפס באיבר המין היא מעולם לא שכבה עם מישהו חוץ ממני ואני שכבתי לפניה עם 2 שונות אך מעולם ב100% לא שכבתי בלי קונדום, כיצד יכול להיות שהיא הדבקה בזה או אני אם כך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
חנה05/05/2014הרפס בשפתיים-האם נכון הוא לקבל אוגמנטין 875 מ"ג בנוסף לזובירקס? והאם זה יכול להדביק בני משפחה גם לאחר העלמות הפצע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/05/2014שלום רב,
הרפס יכול להיות רדום בגוף תקופה ארוכה, לא תמיד ההתפרצות הקלינית הראשונה בהכרח מעידה על מועד ההדבקה.
קונדום אינו מגן באופן מיטבי מהדבקה בהרפס היות והנגיף עובר במגע עורי.
אפשרות תיאורטית היא, שאתה נדבקת מבת זוג קודמת, והדבקת את בת זוגך הנוכחית לפני שנים ורק עתה יש התפרצות קלינית של המחלה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ע״י11/05/2014שני הבנות זוג הקודמות שלי שכבו רק איתי אם אכן הדביקו אותי מהיכן נדבקו בעצמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/05/2014הדבקה בהרפס גניטלי היא בקיום יחסים, כולל קיום יחסים לא מלאים (ללא חדירה). למעט הדבקה מאם לתינוק בזמן הלידה, זו דרך ההדבקה הידועה היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)