מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקסיליןאיריס18/05/2014
שלום,
בבדיקת מעבדה אובחנה אצלי קנדידיה אלביקנס ואיוריאןפלסמה איוריטיקום.
הרופאה רשמה לי דוקסילין לעשרה ימים וגם בן זוגי צריך לקחת. לאחר מכן שני כדורים בבליעה לקנדידה.
במשך הזמן הזה אמרה שאסור לקיים יחסים.
אחרי חמישה ימים שלקחתי אנטיביוטיקה נסחפנו וכן קיימנו יחסים.
שאלתי היא, האם להמשיך את הטיפול ולקוות שזה לא ישפיע?, או שעלי לקחת אנטיביוטיקה עוד עשרה ימים,15 ימים סהכ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין
איריס18/05/2014ברצוני לציין שבן זוגי עדיין לא התחיל לקחת אנטיביוטיקה והיחסים לא היו מוגנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקסילין
איריס18/05/2014דילגתם עלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקסילין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/05/2014אני לא נוהגת לטפל באוראופלזמה אוראליטיקום כלל, זה חיידק שקיים באופן מאד שכיח בנרתיק ולרוב לא קשור לסימפטומים או מחלת מין.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקסילין
איריס18/05/2014מכיוון שיש לי קנדידה אלביקנס שחזרה פעם שניה לאחר נטילת שני הכדורים ויש לי גרד והפרשות מימיות תקופה ארוכה, הרופאה טוענת שהחידק שציינתי מפריע לריפוי הקנדידה.
האם העובדה שקיימתי יחסים ביום החמישי לנטילת האנטיביוטיקה משמעותי לחיסול החידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקסילין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר19/05/2014לדעתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)