מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת HERPES PCR כשאין נגעיםערן21/05/2014
שלום,
בעקבות מפגש מיני לא מוגן מלפני כחודש (הפרטנרית נזכרה לספר רק לאחר מעשה שיש לה הרפס גניטלי), ביקרתי היום אצל אורולוג וביקשתי בדיקה להמצאות הרפס מסוג 2. הוא נתן לי לבצע בדיקת PCR עם מטוש.
האחות במרפאה בדקה טלפונית עם המעבדה שם אמרו לה שאם אין נגעים אז רק הרופא יכול לבצע את הבדיקה.
הרופא אמר שהרפס היא בכלל מחלת עור והוא לא מבין בזה ולא רוצה "להתגלח על הזקן שלי" בעניין זה. אני מעריך את תשובתו הכנה.
שאלתי - מה עושים במצב כזה? האם ללכת לאורולוג אחר רק כדי שיבצע את הבדיקה? האם אחות או רופאת המשפחה יכולות לבצע את הבדיקה בצורה טובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HERPES PCR כשאין נגעים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/05/2014אין טעם לעשות את הבדיקה כשאין נגעים, הנגיף לא נמצא על העור אלא בתוך תאי עצב ברקמות. סבירות גבוהה שתתקבל תשובה שלילית והיא לא בהכרח תעיד על כך שאינך נושא את הנגיף.
אתה יכול לבקש ביצוע בדיקת דם לנוגדני הרפס.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)