מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות אדומותאנונימית17/06/2014
שלום אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ללא קונדום משום שאני משתמשת בגלולות במשך 8 חודשים
נבדקנו למחלות מין והכל תקני חוץ מאוריאופלסמה
הבעיה היא שלעיתים קרובות יוצאות לבן זוגי ישר אחריי כמה דקות נקודות אדומות על הכיפה אבל הן עוברות אחריי יום יומיים
והן ללא שום כאבים או גירוד אצלו אך אצלי ישר מתחילה תחושת צריבה מוזרה או גירוד או נפיחות ..
מה זה יכול להיות? זה כלכך מטריד כל פעם זה פשוט מעציב ...
וחשוב לציין שפטריות אצלי הן בתדירות גבוה ואני תמיד עוברת טיפול מייאש אני היגיינית שותה ביו ברי לפי המלצת רופא והפטריות חוזרות
יכול להיות שהגורם לנקודות זה הפטרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/06/2014שלום,
פטרת לא מדביקה את בן הזוג. כדי לקבל אבחנה על בן זוגך לפנות לבדיקת רופא בזמן שהממצאים קיימים.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלה הקודמת
אנונימית17/06/2014זאת אומרת שגם אם יש לי פיטרייה אין סיכוי שיצאו לו נקודות אדומות והסיבה לכך אינה פיטרייה?
ושאלה נוספת אוריאופלסמה יכול לגרום לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלה הקודמת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014סביר להניח שהממצאים על העור לא נגרמים מפטריה וגם לא מאוראופלזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)