מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באגןגלי18/06/2014
שלום אני בחורה בת 48 +2 בריאה בדר״כ
מזה 4 ימים כאבים בבטן תחתונה ימנית עם צריבה
בסוף מתן השתן.והפרשה עכורה.לאחרונה גם דמית.
הרופא גינקולוג רשם: תמונה מתאימה לPID
קל לאור ההפרשה העכורה והרגישות בבדיקה.ללא חום
או לוקי וציטוטים. ללא צורך באישפוז.
וטיפול בזריקה אחת נורסין.
וכדורים דוקסלין 1 פעמיים ביום של 100 מ״ג
פלאג׳יל 250 מ״ג 2 פעמיים ביום.
הטיפול הוא ל14 יום.
האם הטיפול שקיבלתי הוא בסדר?
וממה זה קורה דלקת באגן?
ואחרי הטיפול איך אני ידע שזה עבר צריך בדיקת
דם מסויימת לעשות?
תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/06/2014הטיפול שקיבלת הוא הטיפול במקובל ל-PID, שהיא דלקת הרחם והחצוצרות שנגרמת מחיידקים. אין צורך בבדיקות דם אחרי סיום הטיפול, במידה והתסמינים לא חולפים פני שוב לבדיקת הרופא שלך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך... עוד פרט בהקשה!!
גלי19/06/2014תודה לך ד״ר על תשובתך. אני הבנתי שהדלקת באגן
זה לא ברחם עצמו. זה משהוסבר לי על ידי הרופאה.
וממה זה קורה מיחסי מין?
תודה גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך... עוד פרט בהקשה!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014הדלקת נגרמת מחיידקים שעוברים (חלקם לפחות) בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)