חיידק אוריאופלסמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק אוריאופלסמה
    אנונימית
    18/06/2014

שלום דר בן זוגי נשאי אוריאופלסמה לכן החיידק עבר אליי.. לו אין תסמינים ולי יש לכן קיבלתי טיפול תרופתי והוא עדיין לא משום שהוא בצבא ולוקח לו זמן להשיג תרופות. שאלתי היא כזאת , קראתי על החיידק והיה כתוב במספר מקומות שאוריאופלסמה עוברת גם עם קונדום מכיוון שהחיידק כה קטן והקונדום מונע את הידבקותה ברמה נמוכה מאוד החיידק נמצא בכל מקום באיזור ... האם זה באמת כך? איני רוצה להסתכן שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק אוריאופלסמה

הוספת תגובה

• חיידק אוריאופלסמה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    18/06/2014

אינני יודעת מה היו התסמינים שלך, אולם אוראופלזמה לא מוגדרת כמחלת מין, ולרוב אינה גורמת לסימפטומים אצל נשים. יש מחלות מין שקונדום לא מגן מפניהן, בעיקר אלו שלא עוברות דווקא בנוזל הזרע אלא במגע עורי. אם אינך רוצה להסתכן, המתיני שבן זוגך יקבל טיפול.
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמינים לאוריאופלסמה

אנונימית
    18/06/2014

היה לי הרבה צריבות לא מוסברות
    הפרשות שהם לא פטרת כאב ביחסי מין
    ועשיתי הרבה תרביות ובדיקות שתן והכל יצא שלילי
    ואז כשעשיתי בדיקת pcr אמרו שיש לי אוריאופלסמה והביאו לי אנטיביוטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו