מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס?מישהי20/06/2014
לפני בערך 8 חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים באופן חד פעמי עם מישהו שאני לא סומכת עליו (מכה על חטא על זה )
יום אחרי התחלתי להרגיש כאבים בבטן תחתונה עם הקרנה לגב והפרשות לא שגרתיות צהובות לבנות כאלה והרגשה כללית לא הכי נוחה , לא גרד כמו עקצוצים קטנים
הכאבים באו לסירוגין כל חודשיים שלושה והחמירו בזמן המחזור .. ההפרשות הלא תקינות ישנן . עשיתי מליון בדיקות תרבית הפרשת נרתיק תרבית שתן בדיקות דם כלליות עד שעשיתי בדיקות דם למחלות מין
בבדיקה יצא שהרפס 1 ו2 igg משהו כזה שלילי, אבל הigm יצא חיובי
מאחר ואני סובלת מאוד מכאבים באזור האיבר מין בטן תחתונה כזה עם הפרשות אבל -ללא- פצעים. האם זה בוודאות הרפס? ולפי תוצאות הבדיקה אני בוודאות נשאית של הנגיף הרפס וגינאלי?
ואם כן עליי להתנזר ממין לא מוגן עם הבנזוג העתידי שלי לחיים? איך חיים עם ידיעה שיש לך מחלת מין מדבקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/06/2014שלום,
את צודקת בכך שהתסמינים שאת מתארת אינם תסמינים של הרפס. תוצאה חיובית של IgM מהווה עדות להדבקה לאחרונה בהרפס אולם לא מציינת האם מדובר בהרפס מסוג 1 או 2 כך שזו לא בהכרח מחלת מין. לא סביר שזה קשור למשהו שקרה לפני 8 חודשים.
עלייך להמשיך בבירור אצל הרופא המטפל.
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אודה לך מאוד אם תעני לי מהר
מישהי20/06/2014אני בלחץ היסטרי כי כמו שסיפרתי אני עם כאבים כרוניים בבטן תחתונה ובגב התחתון שמקרין גם לרגליים
לאחר שקיבלתי מהגינקולוגים שלי טיפול בהרפס למרות שלא נראה פצעים ויצא בבדיקת דם הרפס מסוג ראשון ושני פעיל , עכשיו שמתי לב לנקודה אדומה על הירך שקצת טיפה כואבת ונראה לי שגודלת
אני בהיסטריה מטורפת שאכן אני עם הרפס גניטלי ושזה עלול להתפשט
ולמה דווקא בירך ??? בבקשה בבקשה עזרה אני מתמוטטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שכדורים של זובירקס
מישהי20/06/2014יגרמו חפצי להתעורר ? כי לא זכור לי שהוא היה לפני
אני ממש בדיכאון חריף מכל הנושא הזה
בבקשה תעני לי מהר בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אודה לך מאוד אם תעני לי מהר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/06/2014לא נשמע לי שהפצע על הרגל קשור להרפס, לא סביר שהרפס גניטלי (שבכלל לא ברור האם באמת יש לך) יתפשט לרגליים, ועוד תחת טיפול. אני חושבת שאם את בלחץ כל כך גדול, כדאי שתפני למיון או מוקד רפואי לבדיקה, שכן דרך הפורום אין לי אפשרות לתת לך אבחנה ברורה או להמליץ על טיפול.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)