מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באגן וטיפול בזריקה וכדורים..גלי23/06/2014
שלום אני בחורה בת 48 עם דלקת באגן.
והבחנתי לפני שבוע עם דלקת באגן לאחר כאבים חזקים
וצריבה חזקה בסוף מתן שתן.קיבלתי שבוע שעבר זריקה
נראה לי בשם נורסין. ובנוסף כדורים פלאג׳יל 2טבליות פעמיים ביום.
ודוקסילין 1 פעמיים ביום.עבר כבר שבוע מאז ועדיין לא לקחתי את הכדורים.
קיבלתי רק את הזריקה עליי לציין שמאז הוטב לי אבל לא ב 100 אחוזים. אם הוטב לי.אבל לא ב100 אחוז מידי.
פעם יש לי כאב בבטן ימינית תחתונה. אבל הצריבה בשתן פחתה.
אפשרי לא לקחת את הכדורים. להסתפק רק בזריקה?
אני פוחדת מתופעות הלוואי של הטיפול בכדורים.
מהם תופעות הלוואי שיכולים להיות?
והאם הזריקה שקיבלתי היא מאותם מרכיבים של הכדורים?
ולמה בכדור פלאג׳יל אסור לשכב חצי שעה אחרי הלקיחה?
מצטערת על המלל הרב . אודה לך על תשובתך תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן
דני25/06/2014שלום רב לך,
דלקת באגן ובשתן המשמעות היא שחטפת מחלת מין לא פשוטה! הזריקה לא קשורה לכדורים! אמנם אני לא רופא אבל את חייבת לקחת את הטיפול הרפואי כלומר הכדורים.
רק בריאות(וקונדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באגן וטיפול בזריקה וכדורים.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר25/06/2014שלום רב,
דלקת באגן היא מחלה שלרוב גורמים לה מספר סוגי חיידקים ולכן ומלץ טיפול במספר סוגי אנטיביוטיקה. הזריקה והכדורים הם סוגים שונים של אנטיביוטיקה. היות ואת מרגישה שהבעיה לא חלפה, אני ממליצה לך לקחת את הטיפול כפי שרשם לך הרופא המטפל.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)