מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות בעגבתג30/06/2014
שלום, בעקבות בעיות שונות (עיוורון חלקי פתאומי ללא סיבה ברורה ועבר של בעיות פרקים-לפני 3 שנים) הרופאה נתנה לי הפניה לבדיקת דם שלפי מה שכתוב באינטרנט היא בודקת עגבת (משהו כמו VDRL אם אני לא טועה).
מעולם לא קיימתי יחסי מין משום סוג.
השאלה שלי היא האם יכול להיות שבעבר נדבקתי בעגבת בלי שידעתי גם ללא יחסי מין?לפי מה שהבנתי זאת מחלת מין.
גם לא ידוע לי על אף אחד בסביבתי בשנים האחרונות שכן היה לו עגבת..
אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בעגבת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/06/2014VDRL היא אכן בדיקה להדבקה בעגבת. עגבת היא מחלת מין , אם לא קיימת יחסים הסבירות שתהיה חיובי לעגבת היא קטנה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בת 2030/06/2014ולמרות זאת יש סיכוי כלשהו שנדבקתי במחלה למרות שלא קיימתי שום יחסים? אפשר להידבק בזה דרך מגע עורי פשוט?
האם האפשרות הזאת הגיונית בכלל?
השאלה שלי היא כי אם לא אז לא אלך לעשות את בדיקת הדם, אבל אם יש אפילו סיכוי קטן אז כן אעשה..
תודה!
בת 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר01/07/2014המחלה אינה שכיחה וההדבקה היא בקיום יחסים ולא במגע עורי (חיבוק או לחיצת יד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)