מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה רעהמישהי05/07/2014
לפני שמונה חודשים קיימתי יחסי מין לא מוגנים מאז יש לי כאבים בבטן תחתונה והפרשות לא רגילות
עשיתי מספר בדיקות גינקולוגיות שבהם לא נמצא משהו חריג
הכאבים עברו וחזרו לאחרונה חזקים יותר עם הפרות מרובות יותר
בעקבות חשש למחלות מין עשיתי בדיקות דם למחלות מין בהם נמצא herpes 1+2 igm למרות שאין לי כל פצעים גלויים לעין
עשיתי גם בדיקת CPR באופן פרטני ויקר והתגלה אוראופלזמה פרבום חיובי וhpv זן 35 עשיתי בדיקת פאפ שצריכה להגיע רק עוד שבועיים בנתיים אני עם כאבים יחסית חזקים כמו גם יש לי יבלות קטנות על העור שחולפות עם הזמן של כמה ימים ו2 יבלות חדשות עם הפנים שלא היו לפני כן . בזמן מאמץ או התרגשות אני חווה סוג של אדמומיות על אזור החזה והידיים משהו שגם לא היה לפני כן.
מבדיקות דם אחרונות נמצא מספר כדוריות דם לבנות בנורמה אך גבוה 9
כדוריות דם אדומות חורגות מהנורמה במקצת
כמו גם שמתי לב לבליטה בחך קרוב לשן שהתחילה כפצע קטן ונשארה כבר שבוע וחצי רופא אף אוזן גרון לא רואה בזה משהו חריג- לטענתו
היום התיישבתי בכיפוף מעט וכשקמתי ראיתי שחור וקצת סחרחורת
אני כבר שלושה שבועות לא ישנה , אני בחרדה די גבוהה ויש לי תחושה רעה מכל הסיפור הזה
בבקשה אל תשלחו אותי להמשך ברור כי זה משהו שככה או ככה אני אעשה
האם יש משהו שאפשר לחדש לי? כי אינני רואה אור בקצב המנהרה
במיוחד שמדובר בכאב שנמשך 8 חודשים לסירוגין, ועכשיו חזר חזק יותר עם הפרשות שלא הגיבו לאבחונים כמו קנדידה או דלקות רגילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנות שנשללו
מישהי05/07/2014האבחנות שנשללו אלה כלמדיה זיבה צהבת איידס עגבת מיקרופלזמה
מה שנמצא בבדיקת דם herpes 2 igg negetive
Herpes 1+2 igm positive למרות שאין פצעים גלויים לעין, לא בפה וגם באיבר מין
Hpv זן 35 כמה רופאים בדקו אותי ולא זיהו ויזואלית קונדילמות
והאורפלזמה פרבום. מה זה החיידק הזה והאם הוא זה שיכול לגרום להפרשות וכאבים?
יש לי תחושה שלא :/
מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה רעה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2014אני מבינה את החרדה שלך אבל לא בטוח שמדובר במחלת מין. את קושרת ביחד הרבה מאד סימפטומים שלא בהכרח קשורים זה לזה מבחינת הגורם, וקשה לברור מהם מה הבעיה האמיתית ומה לא שייך. אין מנוס מלומר לך שעלייך לפנות להמשך בירור - היות ודרך הפורום אין לי כל אפשרות לתת אבחנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה לא בטוח אם
מישהי07/07/2014נמצאו נוגדנים להרפס ועוד igm
וhpv נמצא בבדיקת CPR
אוראופלזמה פרבום הבנתי שיש מחלוקת אם זו מחלת מין בכל מקרה לפי הסימפטומים הרופא נתן לי אופלקסין כהר חמישה ימים שאין שיפור בתחושה
עדיין עם כאבים
אני פוחדת שזה לא יעבור אף פעם
והגרוע מכל - סרטן ברחם או בגרון
אני לא חייה במשך שלושה שבועות ולא מפסיקה לבכות
מנסה לצאת מיזה ולא מצליחה . כולם זורקים אחריות ולא מתייחסים ברצינות לתלונות שלי
מה זה אומר שהכדוריות דם לבנות שלי בנורמה אך גבוהות ?
ומה זה אומר כדוריות דם אדומות גבוהות מחוץ לנורמה? בהתחשב בזה שעד לא מזמן הייתי מתאמנת וכלל לא מעשנת?
והאם הרפס יכול לתרום לשינויים ממאירים של הhpv?
בבקשה עזרתך!
חיי אינם חיים עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה לא בטוח אם - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/07/2014הרפס לא גורם לסרטן, והרפס גם לא גורם לחלק מהתסמינים שתיארת ולכן אמרתי שאת מתארת הרבה סימפטומים ביחד שלא בהכרח יש להם אותו גורם.
אני חוזרת על המלצתי לפנות לבדיקה מסודרת אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)