מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרכימונאסדנה07/07/2014
שלום, לפני שבוע הרופא אמר לי שיש לי טרכימונאס-לקחתי זידובל במשך חמישה ימים ובמהלך לקחתי באופן חד פעמי פרוטוציד (4 כדורים). יום שבת נטלתי את התרופה האחרונה. לאחר סיום הטיפול (יום אחרי) קיימתי יחסי מין והבוקר ההפרשה שוב הופיעה. מה עלי לעשות? חבר שלי נטל פרוטוציד. שאלה נוספת, אם יש לי טרכימונאס וזה עובר במגע מיני זה אומר שחבר שלי בגד בי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרכימונאס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר07/07/2014שלום,
לא כל הפרשה מעידה על זיהום, וטריכומונס לרוב לא חוזר אחרי טיפול נכון כפי שקיבלתם. אם ההפרשות ממשיכות אני ממליצה לחזור על תרבית ולטפל בהתאם לתוצאה, אם אכן יהיה צורך בטיפול.
טריכומונס היא מחלת מין וההדבקה היא ביחסי מין. מצד שני קיום המחלה כעת לא מעידה על מועד ההדבקה, שכן היא יכולה להיות קיימת ולא מורגשת זמן ממושך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה07/07/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת. חייבת עזרה!!!
דנה08/07/2014תשובה לתגובתך-ההפרשות זוהו כאותן הפרשות שלפני הזידובל- טרכימונס לפי הרופא בבירור. השאלה הנוספת, לאור כל האמור שציינתי קודם.. פניתי שוב לרופא והוסבר לרופא בדיוק מה שכתבתי בפנייה אלייך, הרופא לא בדק אותי שוב והחליט לתת לי מרשם להמשך טיפול לעוד שלושה ימים. בצהריים נדרשתי לקחת את הכדור הבודד- flucanol. עכשיו אני רק מבינה, לאור דרישות התרופה הנוספת-בערב, שהוא הביא לי טיפול שונה ממה שקיבלתי ונתן לי - דאלצין, נרות. האם זה ייתכן שלאחר חמישה ימים שלקחתי זידובל ו4 פרוטוציד לטרכימונס, שלכאורה לא עבר לקחת את ההמשך טיפול בנרות? או שמא הרופא טעה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונוס
מיכל31/07/2014שלום האם לבן זוג שיש טריכומונוס
ולאחר ביצוע מין אורלי ,יש לי כאבים בגרון
וקושי בבליעה
יכול להיות מהטריכונונוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)