טרכימונאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרכימונאס
    דנה
    07/07/2014

שלום, לפני שבוע הרופא אמר לי שיש לי טרכימונאס-לקחתי זידובל במשך חמישה ימים ובמהלך לקחתי באופן חד פעמי פרוטוציד (4 כדורים). יום שבת נטלתי את התרופה האחרונה. לאחר סיום הטיפול (יום אחרי) קיימתי יחסי מין והבוקר ההפרשה שוב הופיעה. מה עלי לעשות? חבר שלי נטל פרוטוציד. שאלה נוספת, אם יש לי טרכימונאס וזה עובר במגע מיני זה אומר שחבר שלי בגד בי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרכימונאס

הוספת תגובה

• טרכימונאס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    07/07/2014

שלום,
    לא כל הפרשה מעידה על זיהום, וטריכומונס לרוב לא חוזר אחרי טיפול נכון כפי שקיבלתם. אם ההפרשות ממשיכות אני ממליצה לחזור על תרבית ולטפל בהתאם לתוצאה, אם אכן יהיה צורך בטיפול.
    טריכומונס היא מחלת מין וההדבקה היא ביחסי מין. מצד שני קיום המחלה כעת לא מעידה על מועד ההדבקה, שכן היא יכולה להיות קיימת ולא מורגשת זמן ממושך.
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    07/07/2014

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה הקודמת. חייבת עזרה!!!

דנה
    08/07/2014

תשובה לתגובתך-ההפרשות זוהו כאותן הפרשות שלפני הזידובל- טרכימונס לפי הרופא בבירור. השאלה הנוספת, לאור כל האמור שציינתי קודם.. פניתי שוב לרופא והוסבר לרופא בדיוק מה שכתבתי בפנייה אלייך, הרופא לא בדק אותי שוב והחליט לתת לי מרשם להמשך טיפול לעוד שלושה ימים. בצהריים נדרשתי לקחת את הכדור הבודד- flucanol. עכשיו אני רק מבינה, לאור דרישות התרופה הנוספת-בערב, שהוא הביא לי טיפול שונה ממה שקיבלתי ונתן לי - דאלצין, נרות. האם זה ייתכן שלאחר חמישה ימים שלקחתי זידובל ו4 פרוטוציד לטרכימונס, שלכאורה לא עבר לקחת את ההמשך טיפול בנרות? או שמא הרופא טעה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריכומונוס

מיכל
    31/07/2014

שלום האם לבן זוג שיש טריכומונוס
    ולאחר ביצוע מין אורלי ,יש לי כאבים בגרון
    וקושי בבליעה
    יכול להיות מהטריכונונוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו