מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוראופלזמהאבנר08/07/2014
שלום רב,
בתקופה האחרונה התחילה לי צריבה בשופכה
לא בעת מתן שתן אלה על בסיס קבוע ובמיוחד אחרי יחסי מין
פניתי לרופא עור שנתן לי משחת אלוקום למריחה פעמיים ביום והפניה לבדיקת שתן STD
בתוצאות התגלה חיידק אוראופלזמה וקיבלתי דוקסילין פעמיים ביום למשך עשרה ימים
סיימתי את הטיפול ואין כול שינוי במצב עדיין שורף ואדום ואי הנחות עדיין קיימת על בסיס קבוע, כשפניתי לרופא העור הוא שלח לי מרשם לסדורל שלא הועיל כרגע אחרי כמה ימים של טיפול. אני נמנע מקיום יחסים בשל המצב
מה דעתכם?לדעתי יש לי פטריה במקום אבל הרופא שלל את האופציה.. האם אפשר לבקש בדיקות מקיפות יותר או האם קיים פיתרון אחר לבעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר התיחסות בבקשה?
אבנר13/07/2014לא קיבלתי שום תגובה מכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר התיחסות בבקשה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/07/2014צר לי אבל האורולוג שנתן תשובות עזב את הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)