מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה לגבר וכאב בקיום יחסי מיןDana10/07/2014
שכבנו פעם אחת והיה לי ממש כואב והפסקנו ואז בימים שלאחר מכן ממש כאב לי וגירד בטירוף! אז הלכתי לרופא אמר שזה פטרייה ונתן לי משחה וכדורים כאלה שדוחפים לנרתיק. טוב.עבר הכל טוב. עבר חודש+ לא שכבתי עם אף אחד במהלך החודש הזה , הוא היה חולה הלך לבדיקות ומצאו לו נוגדנים של כלמידיה אמר לי שללכת להיבדק גם , לו נתנו אנטיביוטיקה. השבוע הלכתי לרופא נשים סיפרתי לו והוא-היה מאוד רגוע, אמר שאין לי כלום ואפילו לא שלח אותי לבדיקות, אמר שאם אין לו את המחלה הזו פעילה אין לי מה לדאוג ואין לי כלום וגם אין לי תסמינים אז הכל בסדר ושאלתי גם אם זה לא מדבק אמר כלום!
אתמול קיימתי יחסי מין ושוב, אותו כאב.ועד עכשיו קצת כואב לי אם אני נוגעת שם או כשאני יושבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה לגבר וכאב בקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר11/07/2014אם לבן זוגך יש כלמידיה גם את צריכה לקבל טיפול, לא משנה אם את סימפטומטית או לא. פני שוב לרופא הנשים או לרופא המשפחה שלך לקבלת טיפול. עד ששניכם מסיימים את הטיפול מומלץ לא לקיים יחסים.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)