מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר בינה שלום רבמישהי16/07/2014
קודם כל אני מודה לך על המענה המהיר והעזרה שאת נותנת.
הסיפור שלי הוא מאוד מורכב ואני מרגישה שיש פה משהו שלא מצליחים לעלות עליו
ביצעתי בדיקה באופן פרטי לhpv ויצא חיובי לזן 35
מה הסיכוי לדעתך להדבק בפה ממין אוראלי חד פעמי ? האם הוא אותו סיכוי כמו בוגינלי?
אני די אובדת עצות כי הייתי אצל רופאת עור ואף אוזן גרון ולא מאמינים לי או לא רואים בליטה כלשהי שאני רואה ומרגישה . אני ממש מרגישה משוגעת שאף אחד לא מאמין לה
כך גם לגבי הכאבים וההפרשות. עשיתי המון בדיקות אצל מספר רופאים ולא נמצא משהו חריג בבדיקה גניקולוגית ואף אחד לא מייחס חשיבות להפרשות שעבורי הן חדשות ולא רגילות (צהובות ורבות)
ביצעתי בדיקות למחלות מין ונשללו הרבה חיידקים שעלולים להסביר את הסימפטומים הללו
והמצב נשאר כמו שהוא כואבת עם הפרשות ובעיקר מפוחדת
כנראה שיש איזשהו חיידק או משהו שלא עולים עליו וגם לא טורחים כלכך מטעם הקופה לעשות את הבדיקות הנוספות הנחוצות
איך אני יכולה להגיע אלייך והאם את עובדת עם קופץ חולים כללית ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן נוסף לסוג של דלקת
מישהי16/07/2014בעת עוררות מינית שרף לי ממש בתוך הנרתיק וגם יש לי צריבה קלה בשתן לפעמים
אני לוקחת מוקסיפן כבר כמה ימים זה לא כלכך עוזר להפרשות ולכאבים זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ?
סליחה על ״החפירות״ בפורום אני די נואשת מהמצב הזה ורופאים לא מצליחים לעלות על הבעיה
איזה עוד בדיקות אני יכולה לעשות? תרביות ספציפיות ?
ושוב- אשמח להגיע אלייך אם את חושבת שיש עוד מה לעשות או לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת קפלוסקופיה
מישהי17/07/2014שנמצאו תאים שנצבעו בצבע לבן
למרות שבדיקת הפאפ לפני יצאה תקינה התעקשתי לעשות את הבדיקה
נלקח ביופסה דהייתה כואבת
הבדירה עצמה הייתה טראומטית
מה זה אומר ? בהתחשב בכאבים וההפרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
מישהי18/07/2014קולפוסקופיה : TZ-2, ADEQUATED, נצפה AWE בשעה 12 ו 6בתןך TZבוצעו ביופסיות
המוסטזה ע"י AG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/07/2014שלום רב,
התרביות שמומלצות לביצוע הם תרביות נרתיק רגילות ותרבית למחלות מין, בעיקר זיבה (גונוראה), כלמידיה, וטריכומונס. רוב הסיכויים שלנשאות ל-HPV אין קשר עם הסימפטומים שאת מתארת.
בבדיקת הקולפוסקופיה נצפו אכן תאים שנצבעו בלבן, אולם רק כשתתקבל תשובת ביופסיה ניתן יהיה לדעת אם יש לכך משמעות כלשהי.
אני מקבלת בבילינסון במסגרת מרפאה למחלות הפות והנרתיק, ניתן לתאם תור (התורים לא קרובים) ולהגיע עם הפנית רופא וטופס 17 מקופ"ח.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לומר לכולם בעניין ההרפס
מישהי24/07/2014עברו 8 חודשים מהמגע הציני החשוד מבחינתי ו4 חודשים מהמגע המיני הכביכול לא חשוד ( כי אי אפשר באמת לדעת) ועשיתי פעמיים את הבדיקה של ההרפס
Herpes hsv 2 igg negetive
Herpes hsv 1+2 igm positive 1.15
ללא כל ממצאים לא בפה ולא באיבר מין
חודש שלם הסתובבתי כמו רוח רפאים בידיעה שנדבקתי במחלת מין שתהיה איתי לנתח ושאני מדבקת (למרות שגם הידיעה הזו כשלעצמה במהלך הזמן מבינים שהיא לא כלכך טרגית)
עשיתי את הבדיקה שוב לאחר חודש והתוצאה יצאה אותה תוצאה רק עם עלייה בכמות הנוגדנים של הigm אבל igg להרפס 2 שלילי והרי עבר כבר 4 חודשים הigg היה חייב כבר לעלות! ופתאום צץ לו פצע הרפס על הפה.
סתם נלקחו לי חודש וחצי מהחיים שהייתי בטוחה שכל הסימפטומים של הכאב וההפרשות קשורים להרפס ואני אסבול מיזה תמיד כי זה לנצח. עד שהבנתי שמדובר בהרפס של השפתיים
אסור לסמוך על תוצאות בדיקות הדם שהן ממש ממש ממש לא ספציפיות וזה עדות לכך!
גם הhpv לא עושה כאבים או הפרשות חמישה ימים לאחר ההדבקה. וגם הדבקה לא גורמת לסרטן באותו הרגע שעלול לגרום לכאב כלשהו או הפרשה ועשיתי את כל הבדיקות המוכרות למחלות מין זיבה כלמדיה טריכונמס וכו אז אני שוב נמצאת בסימן שאלה ענק לנוכח כאבים מוזרים והפרשות
אכן נותר לחכות לתשובת הביופסיה
מתפללת לבשורות טובות. אמן
ותודה רבה לך מעומק ליבי, הייתי צריכה להקשיב לך מההתחלה בעניין ההרפס!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)