מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Hpv והבורותמישהי02/08/2014
מערכת יחסים של 11 שנה . כן כן 11 שנה של בועה תמימות סקס פרוע ולא פרוע עם אדם אחד שבו הכל על מי מנוחות.
נפרדנו.
את חופשיה, את יוצאת תמימה לעולם שהוא ההפך הגמור. את רוצה לנסות , לטעום, לא חייב רציני לא חייב כבד אפשר גם סתם סטוץ... כי מה דחוף עכשיו עוד מערכת יחסים ״כבדה״?
אז את לא יודעת איך זה עוד שם בחוץ ולא כזאת לחוצה על קונדום. וגם אם כן כל מה שקיים מבחינת סכנה זה איידס.. ומה הסיכוי? גם הבחור נראה טוב ונקי וחוצמיזה לי זה לא יקרה ....
שטות. בורות. תמימות וטיפשות
יש כלכך הרבה דברים מלבד איידס. כלכך הרבה מחלות שאפילו בנגיעה כגון hpv , הרפס ועגבת שצורכים רק נגיעה כדי להדבק
והסיכוי להדבק בhpv הוא 1:4 לעומת איידס שהוא 1:1000 ועדיין איידס נמצא בהרבה יותר מודעות בציבור אם לא ״רק״.
והסיכון הוא בכל מין כולל האוראלי שנתפס כבטוח כי לא נכנסים מיזה להריון וגם הסיכויים לחטוף משהו ממגע כזה הוא קטן . בולשיט
אז יצא לי להיות בסטוצים כן מודה יצא לי להיות טיפשה תמימה חסרת אחריות שמגיע לי לחטוף את הhpv .
אני לא יודעת אם זה הסיבה להפרשות והכאבים בבטן תחתונה שקיימים אצלי כבר כלכך הרבה זמן אבל אני יודעת שזה מספיק כדי לגרום לי להיסטריות ומצב נפשי עגום.
Cervical biopsy with reactive change. מה המשמעות של תשובה כזו? ולמה אין פירוט של איזה סוג שינויים.
בכל מקרה אני יודעת שנקייה אני כבר לא אהיה , ומדבקת אני כן
שלא נדבר על אזור הפה שכואב לי, שהחרדה מסרטן הפה הוא בכל רגע נתון
מי חשב?? מי חשב שאפשר להדבק בסרטן ממגע מיני???? זה ככה!
ממגע מיני מוגן או לא מוגן יכולים לחטוף וירוס שהווירוס הזה גורם לסרטן!
והסרטים הורגים אותי......
וההפרשות משגעות אותי למרות שלא נמצא שום חידק שיכול להסביר אותם
וhpv לא גורם להפרשות אז מה כן???????
והכל בגלל סטוץ
אני כבר לא אחזור לעצמי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככ מבין אותך
מפגר09/08/2014מזדהה עם המצב שלך.
דבר אחד שאני יכול להציע לך הוא לחפש קצת בגוגל על המרפאה של שרגא וקסלר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHpv והבורות - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2014קרוב ל 90% מהבוגרים הפעילים מינית נושאים את נגיף ה HPV ולכן אין מקום ליסורים רגשיים סביב הנושא. במקרים נדירים HPV גורם לסרטן צוואר הרחם. לעיתים עלולות להיגרם יבלות ויראליות אבל זו בעיה אסטטית בלבד.
המסר הוא שאין לשנות את אורח החיים בגלל נגיף ה HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד''ר רונן הולנדר
יעל25/08/2014מה לגבי נגיף הHSV 1 וה HSV2 ? האם גם שכחים באברי המין ?
בתודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד''ר רונן הולנדר - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/08/2014כן, הרפס הוא נגיף נפוץ מאוד, אבל רק לעיתים רחוקות יש פצעים שגורמים לפגיעה באיכות החיים. במצב כזה יש טיפול תרופתי מצוין למנוע התפרצויות של הרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..שאלה
יעל27/08/2014השאלה מה עושים אם הסטיגמה החברתית לגבי זה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להאמין שיש ל90 אחוז
מישהי29/08/2014מהאוכלוסיה . זה המון... מאוד הרבה...
קשה ליעם העובדה שמסטוץ יחיד שאפילו לא נהנתי חרצתי את גורלי להיות במעקב כל תקופה קצרה מאוד , ולהיות חרדה שכל יום שעובר יכול להיות שמתפתח אצלי טרום סרטן או חס וחלילה סרטן
העבר שלי ההווה והעתיד לא נקי יותר, פחות בטוח, קירבתי לעצמי את ״המחלה״ מעבר לעובדה שאני לא מסוגלת להיות לא כנה כלפי הגבר שלי לחיים - ברגע שיגיע. כי שטויות כבר לא יהיה לי.... איך מספרים? איך חיים ים הידיעה? נמנעים מסוגים מסויימים של סקס (רק ים הבן זוג לחיים) יש סיכון בסקס אוראלי ????
אני מרגישה נגועה
האם זה יכול לעבור? להתנדף מהגוף? תמיד הוירוס הזה בסופו של דבר גורם לשינויים כאלה בצוואר הרחם ? אני תמיד נופלת לידיעה הזאת שנדבקתי מסטוץ ושאני אשמה וכבר לא נקייה ובחיים לא אהיה .... קשה מאוד :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-מישהי
יעל01/09/2014היי..אני מבינה את כאבך ואת המצוקה
הסיפור שלי קצת שונה אבל גם לא הכי קל .. אשמח לחברה שמבינה מה אני עוברת.
האם תרצי לדבר ? תוכלי להשאיר לי את המייל שלך..
מקווה שיהיה לנו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)