מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות חשובות:מירב15/04/2008
האם מגע של גבר באיבר מינו כאשר הוא לא גומר (יש רק נוזל מקדים) והוא נוגע בזה ואחרי מספר שניות הוא מכניס יד לאיבר מינה של האישה, האם יש סיכויי להידבק במחלות מין לרבות איידס וצהבת?
מהם הסיכויים לכך?
אבקש שתענו לי על כך...
שאלה נוספת נניח שמגלים שחלית במחלת מין ונוטלים אנטיביוטיקה - ידוע שלזיוה יש עמידות כנגד התרופה, אז מה עושים - זה לא ייעלם לעולם? ומה לגבי כלימידיה וכל זה.... האם הטיפולבמחלות אלה מספיק שבוע עשרה ימים, או צריך כמה חודשים?
האם תמיד מחלות המין שלא טופלו, גורמים לנזקים בלתי הפיכים במערכת הרבייה? האם זה אומר שמי שנדבק במחלת מין כגון זיוה או כלימידיה, לא יוכל להיכנס להריון?
אחרי כמה זמן של העדר טיפול מופיעים הנזקים?
דבר נוסף, נניח שאין סימנים, כיצד מגלים אם הייתה הידבקות - על פי מה בדיקת דם, שתן???????
האם אפשר לבקש מרופאת נשים לקחת דגימה של ההפרשה שלי (אפילו שעוד אין סימנים) ולבקש ממנה שתבדוק זיוה וכלימידיה?
שאלה אחרונה: כיצד בודקים אם נדבקת בהרפס או וירוס הפפילומה??????????
אבקש שתענו לי על כל השאלות בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר15/04/2008נדיר אך אפשרי.
לגבי טיפול אנטיביוטי למחלות מין- רופא מיומן רושם את הטיפול המתאים שברוב המקרים עושה את עבודתו ואינו מותיר נזקים במערכת הרביה.
מחלות מין ניתן לגלות בבדיקת שתן, דם, הפרשה וקולפוסקופ.
לגבי הרפס ופפילומה - הראשון בדיקת דם פשוטה והאחרון בבדיקת PCR.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שרגא היקר, באשר לתשובתך....
מירב15/04/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה:
רך לא הבנתי בקשר לזה ששאלתי אם אפשר להידבק במחלות מין כגון זיווה וכלימידיה, או איידס וצהבת, אם גבר פולט פליטה מקדימה מאיבר מינו ונוגע בזה ואחריי שניה מחדיר אצבעות להרבה זמן לתוך איבר מינה של האישה - כתבת לי נדיר אך אפשרי - מה נדיר לגבי איידס או לגבי מחלות מין בכלל כגון זיווה או כלימידיה.... מהם הסיכויים במספרים והאם עלי להיות לחוצה?
דבר נוסף, אם הפליטה היא פליטה של זיהום כתוצאה ממחלת מין והוא נוגע בזה ואחר כך באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות), האם כך הוא יכול להדביק אותה.
ועוד שאלה, אם הוא גומר ואחר כך נוגע בזרע ואז מחדיר אצבעות לאיבר המין של האישה, האם כך אפשר להידבק במחלות מין (כולן)????????
האם מתוך מצעים שאני עם בגדים ויש בהן הפרשות נגועות והוא מחדיר אצבעות לאיבר מיני אפשר להידבק?
שאלה אחרונה: האם מנשיכות שיוריד לי בהם דם אפשר להידבק באיידס או צהבת מהם הסיכויים?
אנא ענה על שאלותיי - על כולן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר עניתי
ד``ר שרגא וקסלר17/04/2008כבר עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)