ד"ר וקסלר יקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר וקסלר יקר
    מירב
    15/04/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה:
    רך לא הבנתי בקשר לזה ששאלתי אם אפשר להידבק במחלות מין כגון זיווה וכלימידיה, או איידס וצהבת, אם גבר פולט פליטה מקדימה מאיבר מינו ונוגע בזה ואחריי שניה מחדיר אצבעות להרבה זמן לתוך איבר מינה של האישה - כתבת לי נדיר אך אפשרי - מה נדיר לגבי איידס או לגבי מחלות מין בכלל כגון זיווה או כלימידיה.... מהם הסיכויים במספרים והאם עלי להיות לחוצה?
    דבר נוסף, אם הפליטה היא פליטה של זיהום כתוצאה ממחלת מין והוא נוגע בזה ואחר כך באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות), האם כך הוא יכול להדביק אותה.
    ועוד שאלה, אם הוא גומר ואחר כך נוגע בזרע ואז מחדיר אצבעות לאיבר המין של האישה, האם כך אפשר להידבק במחלות מין (כולן)????????
    האם מתוך מצעים שאני עם בגדים ויש בהן הפרשות נגועות והוא מחדיר אצבעות לאיבר מיני אפשר להידבק?
    שאלה אחרונה: האם מנשיכות שיוריד לי בהם דם אפשר להידבק באיידס או צהבת מהם הסיכויים?
    אנא ענה על שאלותיי - על כולן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר וקסלר יקר

הוספת תגובה

• זיבה, אידס וכו'

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

מהם הסיכויים במספרים והאם עלי להיות לחוצה?
    אין מספרים לגבי שאלותייך וההדבקות היא לגבי כל המחלות שהזכרת.
    דבר נוסף, אם הפליטה היא פליטה של זיהום כתוצאה ממחלת מין והוא נוגע בזה ואחר כך באיבר מינה של האישה (מחדיר אצבעות), האם כך הוא יכול להדביק אותה?
    כן
    ועוד שאלה, אם הוא גומר ואחר כך נוגע בזרע ואז מחדיר אצבעות לאיבר המין של האישה, האם כך אפשר להידבק במחלות מין (כולן)????????
    כן.
    האם מתוך מצעים שאני עם בגדים ויש בהן הפרשות נגועות והוא מחדיר אצבעות לאיבר מיני אפשר להידבק?
    כן.
    שאלה אחרונה: האם מנשיכות שיוריד לי בהם דם אפשר להידבק באיידס או צהבת מהם הסיכויים?
    כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו