מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראליאיתמר21/08/2014
שלום רב
קיימתי יחסי מין אוראליים עם גבר. אני הייתי הצד "המוצץ", הבחור גמר לי בפה ואני בלעתי הכל. כמו כן אותו בחור העניק גם לי מין אוראלי.
האם עליי לעשות בדיקות לאיתור מחלות מין מסויימות?
האם יש מצב שנדבקתי באיידס (עליי לעשות בדיקת איידס)?
תודה מראש וסליחה על התיאורים הגסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
איתמר24/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס ממין אוראלי
רקס26/08/2014פפילומה, כלמידיה, זיבה, הרפס, דלקת כבד ומחלות מין אחרות, ובמקרים נדירים מאוד גם איידס, מועברים מאדם לאדם גם במהלך יחסי מין אוראליים.
האפשרות לקבל איידס קיימת אבל נמוכה ביותר, וזאת בתנאי שלאחד הצדדים אין חתכים מדממים בחניכיים או עבר טיפול שיניים בסמוך לאקט.
על מנת לעבור בדיקת איידס, אתה יכול חודשיים מיום המגע.
לגבי שאר המחלות צריך לבקש בדיקת STD מהרופא שלך כולל PCR
שוב הסיכון לקבל איידס קיים, אבל נמוך מאוד. אבל לא לשכוח שיש מחלות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/08/2014במין אוראלי ניתן להידבק במספר מחלות כמו זיבה, קלמידיה, הרפס.
כאשר "גומרים" לך בפה יש גם סכנה להידבקות באיידס.
יש לפנות לרופא המשפחה או למרפאה ייחודית למחלות מין ולבצע בדיקות בהתאם.
ממליץ שלא תיתן שיגמרו לך בפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)