שאלה קצת מוזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מוזרה.
    מירב
    16/04/2008

אני מבקשת תשובה כנה בבקשה.
    אני רוצה לעשות בדיקה למחלות מין, אצל רופא עור ומין שאינני מכירה אותו.
    האם אפשר להידבק במחלת מין כאשר הוא בודק אותך עם כל מיני מכשירים, או לוקח דגימה מההפרשה וכל זה.... הרי אם הוא בודק עם מכשיר שלפני זה הוא בדק מישהו שיש לו מחלת מין פעילה, זה יכול לעבור? זיבה, כלימידיה וכו'?
    נניח והוא שם קונדום על מכשיר שבודק ונשארו על המכשיר הפרשות, האם אפשר להידבק?
    כיצד מתבצעת הבדיקה - אם אני מבקשת בדיקה לזיבה וכלימדיה, האם הוא לוקח לי דגימה מההפרשה עם מכשיר חד פעמי? או מבקש ממני להטיל שתן?
    נניח ואני רוצה לבדוק הרפס, כיצד אני בודקת זאת?
    האם היו מקרים בעבר של הידבקות במחלות מין כתוצאה מרופא שלא הקפיד על סטרליצזיה?
    אני שואלת כי נניח שין לי כלום ופתאום אדבק אחרי שאהיה אצלו, יש מצב כזה?
    ושאלה נוספת ולא פחות חשובה - האם אני יכולה לבקש מרופאת הנשים שלי לבצע בדיקת PCR לגילוי זיבה וכלימידיה????????? האם רופאי נשים יכולים לעשות זאת? אנא בבקשה ענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מוזרה.

הוספת תגובה

• זיבה וכלמידיה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2008

אני רוצה לעשות בדיקה למחלות מין.
    --מוטב אצל רופא נשים העוסק במחלות מין שהוא מצוייד בכל הציוד הנדרש.
    האם אפשר להידבק במחלת מין כאשר הוא בודק אותך עם כל מיני מכשירים, או לוקח דגימה מההפרשה וכל זה.... הרי אם הוא בודק עם מכשיר שלפני זה הוא בדק מישהו שיש לו מחלת מין פעילה, זה יכול לעבור? זיבה, כלימידיה וכו'?
    --לצערי כן אם המכשור אינו חד פעמי או שאינו עובר עיקור בקיטור.
    נניח והוא שם קונדום על מכשיר שבודק ונשארו על המכשיר הפרשות, האם אפשר להידבק?
    --שאלה לא ברורה.
    כיצד מתבצעת הבדיקה - אם אני מבקשת בדיקה לזיבה וכלימדיה, האם הוא לוקח לי דגימה מההפרשה עם מכשיר חד פעמי? או מבקש ממני להטיל שתן?
    נניח ואני רוצה לבדוק הרפס, כיצד אני בודקת זאת?
    --ההפרשה והשתן נשלחים למעבדה
    האם היו מקרים בעבר של הידבקות במחלות מין כתוצאה מרופא שלא הקפיד על סטרליצזיה?
    אני שואלת כי נניח שין לי כלום ופתאום אדבק אחרי שאהיה אצלו, יש מצב כזה?
    --כן
    ושאלה נוספת ולא פחות חשובה - האם אני יכולה לבקש מרופאת הנשים שלי לבצע בדיקת PCR לגילוי זיבה וכלימידיה????????? האם רופאי נשים יכולים לעשות זאת?
    --כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו